今年公展會有冇煤氣公司攤檔

szeszephoebe
|
之前有jm推介入公展會買煤氣公司產品好抵想問下今年有無煤氣公司攤檔?
Charlotte_mom
|
糖街一入就係
|
thx
tsung
|
Charlotte_mom 發表於 18-12-17 11:39
糖街一入就係

tracy0927
|
在工展會買會平D嗎?我想換個煮食爐
wongarma
|

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Poyau    發表於 18-12-18 00:41
wcpcelia    發表於 18-12-17 15:34
|
打電話落訂都得,不用去工展會
李斯特
|
Charlotte_mom
|
轉載

|
想問除左依d型號外, 仲有無其他型號?
NMKE2008
|
2007912 發表於 18-12-17 13:56

去工展會有model是會做特價,比電話訂是平d, 我今日都過左去工展會買煮食爐

Poyau    發表於 18-12-18 00:41
lamtw
|

我直接去工展會買 嗰度啲staff 都比到意見我揀爐 又即時答到我問題。
szesees
|
lamtw 發表於 18-12-17 17:18
我直接去工展會買 嗰度啲staff 都比到意見我揀爐 又即時答到我問題。
...

我都諗住即場睇呀 今年工展會好似都幾多嘢睇 去行下都好
littlecook
|
回覆 lamtw 的帖子

請問嵌入式平面爐包安裝嗎?單張推介外的其他款式有折扣嗎?_
szesees
|
littlecook 發表於 18-12-18 08:40
回覆 lamtw 的帖子

請問嵌入式平面爐包安裝嗎?單張推介外的其他款式有折扣嗎?_

我去左工展會睇呀,佢地仲有其他折扣,你不如去煤氣公司個攤位睇下啦。
mkee_ilee
|
回覆 NMKE2008 的帖子

請問折扣外,仲有冇其他贈品?謝謝
allin
|
我想買呀!請問打邊個電話可以訂?
littlecook
|
回覆 szesees 的帖子

唔該晒!揾日過去睇睇先!我見佢單PROMOTE果D款SIZE唔啱,如果無其他款優惠就費事白行呢!
|
allin 發表於 18-12-19 19:15
我想買呀!請問打邊個電話可以訂?
上面張傳單有個whatsapp, 我都whats app左果邊, 會有職員同你溝通
allin
|
回覆 szeszephoebe 的帖子

唔該哂