淘寶私集又中伏

kk2079
|
前日下午200集運簽收,今日仲未到,官集一早到左
chickenwing2006
|
kk2079 發表於 18-12-17 11:30

我今日出新世代,希望星期四可以到啦
wcpcelia    發表於 18-12-18 15:02
寶娃婆婆
|
我都係用新世代, 雙 11 ,12 呢段時期發自取點今發後日到, 平時第二日就可以到.
kk2079
|
新世代?有沒有網站?
無話可說
|
邊間私集?私集星期六唔出貨黎香港架
JSCfamily
|

我都係用新世代, 隻12淘的, 昨天已發貨, 希望星期二到.
18/12** 更新. 岩岩收到SMS, 可以去自提點取啦.
Yubi.T
|
我星期五放工點神州,今日返工收到通知可去自取點取了
hohoho2013
|
JSCfamily 發表於 18-12-17 11:55
我都係用新世代, 隻12淘的, 昨天已發貨, 希望星期二到.

我都係昨日已發貨,我諗住今日有得攞
魔怪媽媽
|
chickenwing2006 發表於 18-12-17 11:38
我今日出新世代,希望星期四可以到啦

我都係新世代,雙11,12 遲一日到都ok
Moti
|
buy and ship咪仲耐,佢收貨到我收貨要超過4日。
wcpcelia    發表於 18-12-18 15:02
20150618bb
|
星期六2時可能休息,星期日休息當今日開始
小曳人
|
原來48個鐘未到已算中伏!

我仲一路keep 住用一間長期2-4日先到嘅私集添....

想請問,邊間私集有SF一樣嘅服務,但收私集級數價錢?!
chickenwing2006
|
寶娃婆婆 發表於 18-12-17 11:43
我都係用新世代, 雙 11 ,12 呢段時期發自取點今發後日到, 平時第二日就可以到. ...

Thanks for yr tips
JSCfamily
|
魔怪媽媽 發表於 18-12-17 12:04
我都係新世代,雙11,12 遲一日到都ok
我同意呀!! 雙11, 雙12 --> 遲一至兩天可以接受的.
kolher
|
小曳人 發表於 18-12-17 12:41
原來48個鐘未到已算中伏!

Del
baby7
|
題外話
有冇不限體積計重量的集運推介?(黃埔區)
露比EE
|

淘派中午集運,今日已1130已經送到我屋企!
kk2079
|
點解大家唔用官方集運
我看官方集運的價格其實也差不多!
而且更快!
永然
|
寶娃婆婆 發表於 18-12-17 11:43
我都係用新世代, 雙 11 ,12 呢段時期發自取點今發後日到, 平時第二日就可以到. ...

我都係用新世代,雙12個d前2日已收到,雙11個時就等得耐咗d
永然
|
kk2079 發表於 18-12-18 14:42
點解大家唔用官方集運
我看官方集運的價格其實也差不多!
而且更快!

好多野官方唔運嘛
wcpcelia    發表於 18-12-18 15:03