胡桃夾子芭蕾舞

honeybibibibi
|

提提大家,原來憑票可以到Fancal免費換一隻胡桃夾子公仔擺設。
我買左票好耐架啦,尋日係大會堂無聊又拎詳刊黎睇先發現原來有得換,好彩仲換到。
Poyau
|
謝謝分享
MSAA
|
honeybibibibi 發表於 18-12-17 11:36
提提大家,原來憑票可以到Fancal免費換一隻胡桃夾子公仔擺設。
我買左票好耐架啦,尋日係大會堂無聊又拎詳 ...

多謝提醒,尋日睇完,好彩未掉票尾
|
MSAA 發表於 18-12-17 12:52
多謝提醒,尋日睇完,好彩未掉票尾

唔洗客氣,票尾都換得,但指定分店,Moko, 又一城,The One... 仲有一兩間,睇清楚,打去問左仲有無先,免得白行一趟呀
MSAA
|
honeybibibibi 發表於 18-12-17 13:08
唔洗客氣,票尾都換得,但指定分店,Moko, 又一城,The One... 仲有一兩間,睇清楚,打去問左仲有無先,免 ...

Thanks
capricornbb
|
好唔好睇?

另外,有冇人睇過電影版【胡桃夾子】?
SJ6
|
capricornbb 發表於 18-12-17 15:05
好唔好睇?

另外,有冇人睇過電影版【胡桃夾子】?

芭蕾舞好睇
電影係另一樣嘢
唔同囉
但我覺得電影版都唔錯
好過前幾年嗰套
capricornbb    發表於 18-12-17 15:24
Draculat
|
honeybibibibi 發表於 18-12-17 11:36

咁好
有無相可以望下個擺設是如何的?
要幾錢以上的票尾才可以換?
|
Draculat 發表於 18-12-17 21:53
咁好
有無相可以望下個擺設是如何的?
要幾錢以上的票尾才可以換?

無限幾錢票
不過我up唔到相,你Google 下fancal x 胡桃夾子
Draculat
|
honeybibibibi 發表於 18-12-17 22:03
無限幾錢票
不過我up唔到相,你Google 下fancal x 胡桃夾子

(emoji)(emoji)謝謝回覆
Draculat
|
honeybibibibi 發表於 18-12-17 22:03
無限幾錢票

都大隻

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Draculat
|
無限幾錢票

但我揾不到換的地方?
荃灣fancl有嗎?
Thanks thanks ar
PCCW2319
|

請問係咪1張換1個? 唔需要買任何fancl 產品?
PCCW2319
|

噢…誤會左添。以為電影戲票可換
|
Draculat 發表於 18-12-17 22:08
但我揾不到換的地方?
荃灣fancl有嗎?
Thanks thanks ar

我upload到啦
地點得九龍同港島,新界無
The one, 新太陽中心,Moko,又一城,中環站,皇室堡,太古城,上環Nan Fung Place
係咁多

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Draculat
|
honeybibibibi 發表於 18-12-17 22:13
我upload到啦
地點得九龍同港島,新界無
The one, 新太陽中心,Moko,又一城,中環站,皇室堡,太古城,上 ...

謝謝資訊
好靚
我有票
但不是貴價門票
有得換真係好抵
李斯特
|
好睇
|
李斯特 發表於 18-12-17 22:18
好睇

未嫁時已睇左3次,今次同個囡睇
李斯特
|
我都係未嫁時睇
白·富·美
|
honeybibibibi 發表於 18-12-17 22:20
未嫁時已睇左3次,今次同個囡睇

請問去邊買到門票?邊度睇?