其實只有[汪亞姐]先可以在頒獎上講個番話

20150618bb
|

係人都知佢在TBB地位,比著新人講呢番話,有二個可能,[1]可能紅到.............[2]會從此失蹤[唔好只係多謝珍姐﹑樂小姐﹑最緊要多謝番自己]
Poyau
|
[1]紅 [2]白
Queenie_yy
|
咩說話?
20150618bb
|
Poyau 發表於 18-12-17 12:35
[1]紅 [2]白

Queenie_yy
|
我琴晚見到女主角就熄機訓覺了
究竟我是誰
|
20150618bb 發表於 18-12-17 12:21
係人都知佢在TBB地位,比著新人講呢番話,有二個可能,[1]可能紅到.............[2]會從此失蹤 ...

認同。好多人都想講,唔通個個都敢講咩
mwong128
|
認同 x 2
banki00
|

我昨晚也説:亞姐真係亞姐,勁
講出重點

不過咁,唔係個個可以好似佢咁,唔埋堆唔擦鞋唔扭計都有獎攞,佢嘅地位跟本同新人無得比
fishes
|

tansyneko
|
一定係架啦,有D嘢有D人講/做得,有D人唔講/做得
AGa1111
|
「亞姐」我以為亞洲小姐,以為講煒哥
I9528
|
亞姐講嘅嘢,一定係啱?

想當年,佢一樣要埋堆(導演王x林堆),只係佢上咗岸,先可以大大聲啫
20150618bb
|
Queenie_yy 發表於 18-12-17 12:37
我琴晚見到女主角就熄機訓覺了
佢真有本事,個年只係做足球妹妹
babypig2017
|
I9528 發表於 18-12-17 13:49
亞姐講嘅嘢,一定係啱?

想當年,佢一樣要埋堆(導演王x林堆),只係佢上咗岸,先可以大大聲啫 ...

講出重點
juliemania
|
I9528 發表於 18-12-17 13:49
亞姐講嘅嘢,一定係啱?

想當年,佢一樣要埋堆(導演王x林堆),只係佢上咗岸,先可以大大聲啫 ...

冇錯,另外佢同當時高層周梁淑怡關係都吾差咖,幾十年前婚外情都好有noise,呢個高層都幫過佢解窘。
出來做野嘅人,未上岸前,怎可能同埋堆,擦鞋文化完全絕緣?多多少少都掂到d啦
hideewong0514
|
其他人講都會被雪
chuiyeebird
|
上哂岸 唔駛睇tvb面色 我都會講啦
20150618bb
|
hideewong0514 發表於 18-12-17 14:06
其他人講都會被雪
可能你夠吉士...........紅到發紫都未定
Poyau
|
20150618bb 發表於 18-12-17 13:55
佢真有本事,個年只係做足球妹妹

莫欺少年窮
sf81
|
亞姐講咩? 昨晚無睇可分享嗎?