求推介, 連鎖補習中心 - 通識(中文版)

maynjune
|
有沒有中心機構及導師介紹?
呢科好唔掂, 要作最後衝刺 ! 感激!
健朗媽咪
|
maynjune 發表於 18-12-17 12:25
有沒有中心機構及導師介紹?
呢科好唔掂, 要作最後衝刺 ! 感激!
...

我仔補勵志,無英王,遵理嗰d咁大型,但勝在每班人唔多,老師可以知道每個學生的能力,老師知亞仔弱點喺邊,仲打電話嚟同我講返,補大型嗰d未試過有老師話我知亞仔進度去到邊,而且補完亞仔通識有進步咗
ValerieBaBa
|
遵理康sir
maynjune
|
健朗媽咪 發表於 18-12-17 13:36
我仔補勵志,無英王,遵理嗰d咁大型,但勝在每班人唔多,老師可以知道每個學生的能力,老師知亞仔弱點喺邊,仲打 ...

勵志...? can you provide more information ?
maynjune
|
健朗媽咪 發表於 18-12-17 13:36
我仔補勵志,無英王,遵理嗰d咁大型,但勝在每班人唔多,老師可以知道每個學生的能力,老師知亞仔弱點喺邊,仲打 ...

勵志在香港有沒有補習中心? 我上網沒有找到。
健朗媽咪
|
maynjune 發表於 18-12-17 14:58
勵志在香港有沒有補習中心? 我上網沒有找到。

我打錯字,應該係勵致先啱

我睇返佢分店,港島區又真係無分店
maynjune
|
健朗媽咪 發表於 18-12-17 16:07

Oh, 唔緊要啦,我再搵搵, 多謝晒你
wawaliluk
|
健朗媽咪 發表於 18-12-17 16:07

我的朋友話補勵X,不如唔好補。
健朗媽咪
|
wawaliluk 發表於 18-12-17 19:15
我的朋友話補勵X,不如唔好補。

咁你咪唔好去補囉

補習呢d野人夾人,我個仔補咗進步咗,其他人又未必一樣有進步

不過我仔都有補過遵理,兩間對比我同個仔都覺得而家呢間好d