有無jm仔仔參加過國泰既活動

mingwaiw
|

https://www.facebook.com/cathaypacificHK/photos/a.328739223936454/1531524443657920/?type=3&theater
仔仔想參加,想知道會唔會有年齡限制,同埋對第時入大學有無幫助,會唔會計埋落去ole到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
siumingpang
|
咩係OLE
mingwaiw
|
siumingpang 發表於 18-12-17 14:49
咩係OLE

Other learning experiences即係其他學習經歷
BBQBBKill
|
有少少興趣 唔知難唔難 係唔係申請得就一定有
sunshinemama
|
mingwaiw 發表於 18-12-17 13:02
https://www.facebook.com/cathaypacificHK/photos/a.328739223936454/1531524443657920/?type=3&theater
...

有寫

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
mingwaiw
|
sunshinemama 發表於 18-12-17 15:22
有寫

唔該jm,我係入面睇要用英文作文,睇黎要同仔仔練好啲英文先
sunshinemama
|
mingwaiw 發表於 18-12-17 15:33
唔該jm,我係入面睇要用英文作文,睇黎要同仔仔練好啲英文先

加油
wkatherine339
|
望落好似幾吸引,仲可以比佢地乘機出下國
mingwaiw
|
wkatherine339 發表於 18-12-17 15:43
望落好似幾吸引,仲可以比佢地乘機出下國

其實係幾好,慳返筆錢同佢去旅行添
lamfung424
|
計唔計落OLE就唔知,不過應該係免費
HannahChow
|
最有興趣反而可以比仔仔睇下飛行服務隊
mingwaiw
|
HannahChow 發表於 18-12-17 16:38

原來有得睇架?
wkatherine339
|
mingwaiw 發表於 18-12-17 16:02
其實係幾好,慳返筆錢同佢去旅行添
係呀 唔洗錢又可以比佢出去學下野
mingwaiw
|
wkatherine339 發表於 18-12-17 17:19
係呀 唔洗錢又可以比佢出去學下野

一舉兩得,jm仔仔都係睇到想報?
HannahChow
|
mingwaiw 發表於 18-12-17 16:58
原來有得睇架?
佢個網果到寫有囉
mingwaiw
|
BBQBBKill 發表於 18-12-17 15:12
有少少興趣 唔知難唔難 係唔係申請得就一定有

試下囉,都無壞掛
ilovematthew
|
mingwaiw 發表於 18-12-17 13:02
...

我仔12月初童軍有得參加,但佢唔肯去
tsung
|
HannahChow 發表於 18-12-17 16:38