微信麥當勞真係抵。。

seaheart88
|
平時我多數只食特價餐24元。。今日就好抵。。。之前買24元餐有張10元。。。今日去食。。叫個貴d。。。33元的餐。。就扣左張現金卷即係比$23。。。但係因為消費又過咗$20。。。所以又送張$10下次用

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
sfuhsg
|
我未用過,其實係咪就咁裝wechat app就得?
seaheart88
|
sfuhsg 發表於 18-12-17 15:20
我未用過,其實係咪就咁裝wechat app就得?

裝完。。。你一係磅信用卡。。一係就去7-11 OK充值。。好似八達通咁。。。咁你用微信俾錢就會自動有$10現金卷入返落微信個卡包內。。。下次開來用就得
sfuhsg
|
seaheart88 發表於 18-12-17 15:39
裝完。。。你一係磅信用卡。。一係就去7-11 OK充值。。好似八達通咁。。。咁你用微信俾錢就會自動有$10現 ...

thanks,請問去7仔每次最少充幾錢?
節瓜bb
|
seaheart88 發表於 18-12-17 15:10
平時我多數只食特價餐24元。。今日就好抵。。。之前買24元餐有張10元。。。今日去食。。叫個貴d。。。33元 ...

我頭先去麥當勞買左個$24餐,但我搵唔到有送減$10既coupon, 請問我可以係邊度搵到黎用呀?
謝謝。
seaheart88
|
sfuhsg 發表於 18-12-17 15:42
thanks,請問去7仔每次最少充幾錢?

我諗$100都得掛。。。不過我自己充左$500落去。。。

seaheart88
|
節瓜bb 發表於 18-12-17 15:42
我頭先去麥當勞買左個$24餐,但我搵唔到有送減$10既coupon, 請問我可以係邊度搵到黎用呀?
謝謝。
...

你要用微信俾錢。。。再喺呢個位找返張現金券。。。你下次俾錢時按他出來就得

十分鐘
|
可以用五次,以前一日一次唔限添
hideewong0514
|
遲下都去用先
seaheart88
|
hideewong0514 發表於 18-12-17 16:04
遲下都去用先

就完

hideewong0514
|
seaheart88 發表於 18-12-17 16:05
就完

咁要快點去使用
seaheart88
|
hideewong0514 發表於 18-12-17 16:06
咁要快點去使用

我今日在收到嗰張10元券。。。就可以1月5號之前使用。。
Suncloud
|
平時我多數只食特價餐24元。。今日就好抵。。。之前買24元餐有張10元。。。今日去食。。叫個貴d。。。33元 ...

好醒
seaheart88
|
Suncloud 發表於 18-12-17 16:16
好醒

我都係喺B K之前有J M分享。。。
matata
|
咁都唔錯既,
二世龜
|
真係超抵
cy101
|
進取過支付寶!!! 今次 WECHAT WIN WIN!!
tkop
|

咁云閃付30減20咪仲抵
Poyau
|
好抵
seaheart88
|
tkop 發表於 18-12-17 16:36
咁云閃付30減20咪仲抵

抵wor。。。但呢個係咪要綁銀聯?