好玩既室內活動公園

prittl
|
最多家長帶小朋友去係咪superpark?
唔知道貴唔貴呢?想黎梗同兩個仔去玩
Poyau
|
官網有價錢
貓頭雀
|
prittl 發表於 18-12-17 15:31

小朋友幾大? 我去左,覺得好玩呀
ckfamily
|

而家4人同行$560 ,好抵
happybebebe
|

我打錯嘢
sstepphanie
|
ckfamily 發表於 18-12-17 21:39

JM有無詳情?抵喎好似
spikenard
|
我睇左官網好吸引,但唔太明除左套票,如果1大1細又幾錢?
SandyBabyChu
|
唔知5歲啱唔啱玩呢?
李露眉
|
SandyBabyChu 發表於 18-12-21 17:04
唔知5歲啱唔啱玩呢?

想知
jhjac
|
superpark算係幾好玩,D遊戲都夠多,入去都夠玩足一日
ckfamily
|
spikenard 發表於 18-12-21 16:53
我睇左官網好吸引,但唔太明除左套票,如果1大1細又幾錢?

如果大人同3歲以上小童買2張入場券,唔同時間入場券收費唔同,平日和假期唔同
ckfamily
|
SandyBabyChu 發表於 18-12-21 17:04
唔知5歲啱唔啱玩呢?

都啱,不過你自己要跟緊d , 果度會有比較大小朋友走來走去,如果太細就要小心
ckfamily
|
sstepphanie 發表於 18-12-21 16:22
JM有無詳情?抵喎好似

https://superpark.com.hk/zh-hk/super4-limited-time-offer-christmas/?gclid=CjwKCAiAu_LgBRBdEiwAkovNsM6BuMI2eaa4IXZdf3ggO69qQvo1o88GFS2TOtZd-TXy0xUW4iwxVBoCht4QAvD_BwE
天降大任
|
唔知5歲啱唔啱玩呢?

五歲啱玩架,果度好多都係呢D年紀
jonwu
|
力奇王國,不過喺愉景灣比較遠。
lalalalalan
|
唔算貴,睇你咩日子去,全日飛都係二百蚊咁上下
jhjac
|
lalalalalan 發表於 18-12-27 12:57
唔算貴,睇你咩日子去,全日飛都係二百蚊咁上下
其實如果你夠四個人可以買package,都係$560蚊,所以我多數都約多個朋友一齊帶個仔去,會抵D!
prittl
|
貓頭雀 發表於 18-12-17 20:25

小朋友幾大? 我去左,覺得好玩呀

六歲啊~我都係聽其他同學仔家長話好玩
prittl
|
ckfamily 發表於 18-12-17 21:39

都唔太貴喎,咁我可以問下其他家長一唔一齊去
timycy
|
今日第一次去,我同兩個仔都覺得好玩,放電一流。。不過仲係聖誕假期內,1點半至5點半呢段時間都多人,要排隊玩遊戲。。