自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

hokabb 發表於 18-12-17 21:00
可能為免比人分屍可能惹到個猛料仇家都唔定,依家變相俾警察保護
...
你想法,同我接近

大宅

上排東張西望咪佢上去教人炒斃

大宅

2024年龍年勳章

想入去俾人保護者,可能之前都CAP左唔少水,怕俾人買起呢

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

matata 發表於 18-12-18 12:10
想入去俾人保護者,可能之前都CAP左唔少水,怕俾人買起呢
呢個佢心中有数,唔係想比人拉,是什麼

子爵府

20150618bb 發表於 18-12-18 12:07
你想法,同我接近

出得嚟行,遲早要還

珍珠宮

20150618bb 發表於 18-12-18 12:14
呢個佢心中有数,唔係想比人拉,是什麼

其實點解覺得佢係怕人尋仇,而想比人拉呢?
佢啲行為咪最多判2-3個月,分分鐘可以緩刑及守行為解決。
佢又唔係無錢,如果怕尋仇,攞住一百幾十萬去泰國搵個鄉村地方,都足夠匿埋三、五、七年啦!

禁止訪問

禁止訪問

珊瑚宮

Alex123 發表於 18-12-18 14:36
其實點解覺得佢係怕人尋仇,而想比人拉呢?
佢啲行為咪最多判2-3個月,分分鐘可以緩刑及守行為解決。
佢又 ...
想搵佢的人士,你估係你同我呀?走去你講地方仲死的慘烈

禁止訪問

回覆樓主:

珊瑚宮

cinda72. 發表於 18-12-18 14:44
個人估計
一個局,目的引起人注意呢隻fcc,佢入去鋤7成,再炒番上,隻弊少又可以張燈結彩,之後回番d,就 ...
其實什麼可能性都有,的人士覺得佢白痴,買[玩]佢的野個的仲.....................

禁止訪問

珊瑚宮

cinda72. 發表於 18-12-18 15:39
呢個世界太多自命聰明人啦,明知係假既,自己實識走既,搏轉快錢啫
買股票都係咁架啦,大把藍籌 ...
股仔............一手個價比較細

禁止訪問

男爵府

想Draw人 attention
想有水魚覺得「嘩, 炒呢d幣, 好好搵喎」
想個價谷返上去
想大大聲話俾人知, 嗱我d錢冇犯法呀, 唔好屈我呃人
家下我多錢到去做善事

唔係點解班倫敦金哥哥姐姐
個個都要揸靚車, 成日係fb post搵到幾多銀紙有幾精神同爆數啫
目的就係要引人入行,俾人覺得自己風光ja ma

珊瑚宮

cinda72. 發表於 18-12-18 15:46
乜投資唔係計價值,而係計入埸費多少咩
在投資世界有幾多人士真正認識個中知識[我完全無買]

珊瑚宮

yui1625 發表於 18-12-18 15:46
想Draw人 attention
想有水魚覺得「嘩, 炒呢d幣, 好好搵喎」
想個價谷返上去
仲有一個行業呀...哥哥..............保險又係甘

珍珠宮

cinda72. 發表於 18-12-18 14:44
個人估計
一個局,目的引起人注意呢隻fcc,佢入去鋤7成,再炒番上,隻弊少又可以張燈結彩,之後回番d,就 ...

我都覺得係想博宣傳,繼續搵傻仔上當幫佢炒币。
呢個世界橋唔怕舊,最緊要有貪心人受。正如倫敦金、電話騙案、買高科技電子產品等,一樣年年有人上當。

珍珠宮

20150618bb 發表於 18-12-18 15:30
想搵佢的人士,你估係你同我呀?走去你講地方仲死的慘烈

概然想搵佢的人咁唔簡單,你又以為佢博俾警察拉回警署就可以保護到佢?
你以為警察真係咁得閒可以二十四小時保護佢?

珊瑚宮

Alex123 發表於 18-12-18 18:46
概然想搵佢的人咁唔簡單,你又以為佢博俾警察拉回警署就可以保護到佢?
你以為警察真係咁得閒可以二十四小 ...
最起碼,佢做到甘出位,想動佢都諗下先

首頁

尾頁

跳至