19歲任游泳教練偷手機,改名換姓變虛擬貨幣教主 

101mm
|
19歲任游泳教練偷手機,改名換姓變虛擬貨幣教主 

據了解,「幣少」黃鉦傑原名叫關梓傑,在2012年8月,即他約19歲時,曾任職游泳教練,在九龍公園游泳池盜竊手機,被判160小時社會服務令。及網上各討論區曾有留言,指一名叫「慕sir」的教練創辦某間泳會,但收款後不知所蹤,矛頭直指一名姓關的男子

tet123
|
擺明有幕後金主
eeaa
|
老千一名
bufferzone
|
eeaa 發表於 18-12-17 17:42
老千一名
x2
cattz288
|
下! 改名換姓咁離奇?! 有無易容?
Poyau
|

咁真係 ... 杰
cinda72.
|
睇黎金主呢幾皮野都掉左落咸水海啦
物極必反,浮誇得過火,重點係呢個大咖唔掂,搵錯人選
chingmon
|
睇新聞,佢幾高大,原來游泳教練。
chingmon
|
游水教練,學潛水應該好快上手。
awah112
|

jl1018
|
Poyau
|
cinda72. 發表於 18-12-17 17:55
睇黎金主呢幾皮野都掉左落咸水海啦
物極必反,浮誇得過火,重點係呢個大咖唔掂,搵錯人選
...

棄卒保帥 自求多福
tansyneko
|

cinda72.
|
Poyau 發表於 18-12-17 18:08
棄卒保帥 自求多福

佢呢條罪唔大既,捉唔到幕後,卒麻,睇佢表現啦,棄都唔奇,但隻虛擬野搭左咁大個雞棚,點收科先係重點
flori
|
擺明同 wrong hole嗰啲背後有金主,呢啲污糟嘢老闆點會做
Poyau
|
cinda72. 發表於 18-12-17 18:12
佢呢條罪唔大既,捉唔到幕後,卒麻,睇佢表現啦,棄都唔奇,但隻虛擬野搭左咁大個雞棚,點收科先係重點 :w ...

幕後難捉 hk01講位劉生住公屋似係人頭
cinda72.
|
Poyau 發表於 18-12-17 18:16
幕後難捉 hk01講位劉生住公屋似係人頭

呢個幕後,都仲未知係咪真正幕後
Poyau
|
cinda72. 發表於 18-12-17 18:17
呢個幕後,都仲未知係咪真正幕後

網民話舉劉生收返間公屋 等佢住獨立屋
cinda72.