佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講一齊傾! ( 66 )

moonlight9198
|
晚安

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
good morning

|
早餐到。

|
晚安

SweetPanda
|
moonlight9198 發表於 19-1-12 07:18
其實你打電話去問時,可問清楚細節,咁你地信拜神既,咁就正常早晚上香,所以你可問清楚先比較好。
...

今日我阿媽話個 agent 去搵左佢簽文件。我唔知道阿媽有冇問呀。

因為個骨灰位係好似玻璃飾物咁,原我哋想睇吓有冇啲迷你食物放喺個位嘅。點知我阿媽話佢發夢見到阿爸,好開心咁話唔駛阿媽選,佢話自己會選啲迷你食物。 跟住仲跳左兩野俾阿媽睇話佢隻腳冇事。阿媽話個女去左行街,阿爸坐左喺度,攬住啲孫,好開心咁。

我阿媽話嗰時佢迷迷糊糊咁,但係又好似好真咁。
pomanlife
|
早晨
|
早晨

|
SweetPanda 發表於 19-1-15 05:44
今日我阿媽話個 agent 去搵左佢簽文件。我唔知道阿媽有冇問呀。

因為個骨灰位係好似玻璃飾物咁,原我哋想 ...

咁你爸報了夢結給你媽,你媽都會照你爸意思處理他的事,你就可放心了。
|

|
晚安

SweetPanda
|
moonlight9198 發表於 19-1-15 10:07
咁你爸報了夢結給你媽,你媽都會照你爸意思處理他的事,你就可放心了。
...

係呀。雖然我最想自己夢到爸爸,但係從媽媽嘅夢知道佢應該好好同開心,都係好嘅。
|
SweetPanda 發表於 19-1-16 00:55
係呀。雖然我最想自己夢到爸爸,但係從媽媽嘅夢知道佢應該好好同開心,都係好嘅。
...

先人報左夢比家人,咁夢中先人係安樂既,家人都會安心。
|

happywl
|
人的一生,既不是想象中的那麼好,也不是想象中的那麼壞。
|

|

晚安

SweetPanda
|
moonlight9198 發表於 19-1-16 07:42
先人報左夢比家人,咁夢中先人係安樂既,家人都會安心。

係呀,而家我嘅感覺係放心左。At least 覺得爸爸係開心嘅。

不過唔知係咪M到影響,我前兩日嘅情緒好波動呀。個腦好似諗唔到嘢咁,同埋成日好想喊。夜晚有瞓得唔好。希望遲啲會好啲啦。
pomanlife
|
早晨
pomanlife
|
早晨
|