小朋友搽面會畀邊隻面霜佢哋用

敏怡
|
以前bb嘅時候會買 斯巴面霜,但好笠 佢哋唔鍾意用, 請問而家你哋會畀邊隻面霜俾自己嘅小朋友 搽面,我的一個6歲一個10歲,。
christinefh
|
敏怡 發表於 18-12-17 18:29
以前bb嘅時候會買 斯巴面霜,但好笠 佢哋唔鍾意用, 請問而家你哋會畀邊隻面霜俾自己嘅小朋友 搽面,我的一 ...

Qv
wombatwombat
|
Mustela !
ninachu
|
以前bb嘅時候會買 斯巴面霜,但好笠 佢哋唔鍾意用, 請問而家你哋會畀邊隻面霜俾自己嘅小朋友 搽面,我的一 ...

呢幾款搽面搽身

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tsung
|
QV,兒科醫生推薦
Poyau    發表於 18-12-17 23:12
sandwich
|
我女用緊呢隻,上次sale 姐姐話皮膚科醫生都推薦,仲叫我買呢款搽身同面都得,唔使特登買搽面果款

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
callmebabe
|

physiogel
alvincheungwow
|
petite planxx, 我用佢支維E cream搽埋面, 唔笠勁易推, 而家萬0做緊6折我掃左幾支
蕃薯仔媽媽
|
callmebabe 發表於 18-12-17 20:20
physiogel

Physiogel AI cream都轉咗泰國造,陣味好怪

所以我轉咗用Physiogel CALMING RELIEF. A.I. RESTORING LIPID BALM 滋潤得嚟好輕柔
愛爾蘭造