買英超波飛

JonahDaisy
|
想同老公去英國睇波,完佢童年夢想,點樣先可以安全買到飛
MANVN
|
幾年前透過新華旅遊購買曼聯主場睇波都ok,希望可以幫到你。
Gomme
|
黃牛就買stubhub
想睇邊場?

Ononluk
|
幾時去?咩球迷?咩budget?
By the way, 佢做乜唔自己研究?
我係曼聯球迷(都唔好意思同人講),睇過多次曼聯主場同其他二線球隊比賽,你有興趣可以睇我之前喺旅遊有啲回覆同其他人互相分享過,你可以望下有個概念先
JonahDaisy
|
Ononluk 發表於 18-12-17 21:04
幾時去?咩球迷?咩budget?
By the way, 佢做乜唔自己研究?
我係曼聯球迷(都唔好意思同人講),睇過多次 ...

23/2 曼聯主塲對利物浦

想俾surprise 佢但自己又唔識

Budget 無,有得睇就可以
|

你不如join member自己買~ 我老公鍾意另一隊英超球隊,join 左member,然後喺香港online買,成功搶到飛!

popocat
|
我老公買過足總杯,車路士主場,上車路士website 買
Ononluk
|
JonahDaisy 發表於 18-12-18 22:52

如果錢唔係問題
https://www.manutd.com/en/matchday-vip/liverpool
Or
https://www.jetour.com.hk/cms/product.pdf/xanelzz2.pdf

如果覺得貴又唔介意博一博,要俾錢做official member 先,Liverpool 場波未開賣,大約一月會放俾member 抽籤買手,但開波先幾日先confirm 到

網上有黃牛,我有親友試過work 但我覺得博唔過,因為佢有權唔俾你拎住其他人張會員card 入場

呢場大波會特別貴,如非必會可以考慮睇杯賽。其他聯賽波飛都賣得九成九九,要買貴vip 飛
Ononluk
|
[email protected] 發表於 18-12-18 23:14
你不如join member自己買~ 我老公鍾意另一隊英超球隊,join 左member,然後喺香港online買,成功搶到飛!
...

樓主咁遲,前列球隊今季波飛六月時乜都賣晒啦。我今年第一日遲咗三個小時logon 已已經買唔到任何連位飛
Ononluk
|
樓主, 想confirm 你c6 唔會係利物浦球迷吧?
joygigi
|

好多年前,我為慳錢,就自己join member ,上官網買飛,但呢類要開波前唔記得幾耐先買到,係好麻煩,因為其他酒店機票都訂晒。
如你唔多熟同唔識,建議直接跟大agent買套餐(機票、酒店、波飛),咁就唔洗煩。wincastle 有賣呢類套票
mamasprits
|
學野,呢個都係我夢想
llmom
|
我老公試過響英國即場買黃牛,不過價錢係貴幾倍
0q.cathy
|

我好多年前都係上曼聯網買,加埋遊下更衣室同落球場,因為c6都係曼聯迷
Carriegerrard
|
想當年我係買package的
波飛連三日兩夜酒店
好多旅行社都有的
cholewong29
|
我都買過曼聯波飛氹老公,你上曼聯官網佢有vip 飛,係要食餐飯加波飛,佢會寄d波飛黎你屋企,不過咁買會貴d,但位會靚d又有d曼聯嘅紀念品
平就去專業旅運買啦,我買過算平。
Ononluk
|
joygigi 發表於 18-12-19 00:09
好多年前,我為慳錢,就自己join member ,上官網買飛,但呢類要開波前唔記得幾耐先買到,係好麻煩,因為 ...

呢幾年改了六月一次過開賣(除咗前列對賽),不過都係要做咗member 先,而且手快有手慢無
Ononluk
|
cholewong29 發表於 18-12-19 11:36
我都買過曼聯波飛氹老公,你上曼聯官網佢有vip 飛,係要食餐飯加波飛,佢會寄d波飛黎你屋企,不過咁買會貴d ...

你對老公真好,佢個vip package 真係好貴好貴
joygigi
|
Ononluk 發表於 18-12-20 18:28
呢幾年改了六月一次過開賣(除咗前列對賽),不過都係要做咗member 先,而且手快有手慢無
...

係咩?正!我下年想再去,早半年方便好多,唔該曬
dragon813
|
JonahDaisy 發表於 18-12-17 18:43
想同老公去英國睇波,完佢童年夢想,點樣先可以安全買到飛

入球會做member,同球會直接買,網上可以攪掂。
不過,你想要嘅場次可以已經賣得七七八八