自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

allin 發表於 18-12-18 22:18
係啦,對對都拆散,KC 沈佳宜,子孝 心如,連明明開開心心迎接新居嘅博士同mandy 都要暫時分開,唔明編劇搞 ...

編劇都變態架,再咁樣,真係要擺睇

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

Mandy去左邊?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

plumtree 發表於 18-12-18 11:14
改埋啲咁嘅名已經笑死人啦!年尾整個商良(雙糧)出嚟,擺明玩野啦
...

咪係

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mother904 發表於 18-12-18 11:35
今朝裝飾聖誕樹時,我竟然諗起輝輝同小蓮,心情好沉重

編劇唔好拆散佢地,處境劇應該大團圓結局架嘛 ...

同意

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 1988cc 的帖子

係橙不忍島坐緊監

伯爵府

allin 發表於 18-12-18 22:18
係啦,對對都拆散,KC 沈佳宜,子孝 心如,連明明開開心心迎接新居嘅博士同mandy 都要暫時分開,唔明編劇搞 ...

乜博士同mandy都要分開呀, 我唔係成日追

仲乜佢地要分開既?

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔錯

首頁

尾頁

跳至