黃智雯同陳煒遲早會拎到TVB視后!!!

baby123322
|
如題
大家點睇呀?
Pigpigzhu
|
明演員一命二運三風水,仲要識做人,肯博肯涯,智文今年歡呼聲甘高都失落,按以往經驗,好難講
baby123322
|
Pigpigzhu 發表於 18-12-17 20:38
明演員一命二運三風水,仲要識做人,肯博肯涯,智文今年歡呼聲甘高都失落,按以往經驗,好難講 ...
楊怡同胡定欣一樣肯博肯捱,又係藝訓班出身,結果咪拎到視后.

RoseRose1980
|
但系明年惠英紅有套鐵深出,我估一定佢做視后
jtw_ki
|

陳煒或者有機會,因為佢往年嘅劇集角色都幾爆、幾多人鍾意(佢算有觀眾緣)。但黃智雯就真係唔肯定,因為佢往年d角色都冇咩特色,對上一次被網民推已經係關二嫂,坦白講佢觀眾緣麻麻,所以除非無線有心推佢拎視后,好似唐詩詠咁格硬拎,否則真係要憑角色拎,佢可能要再等多一個有發揮同話題性嘅角色
iriswy
|
我都睇好煒哥
APIGMA    發表於 18-12-18 13:32
juliemania
|
其實上年點解要頒視后俾果個人?好多觀眾鐘意佢咖?我又吾覺喎,演技大獲好評,又吾覺喎,果套劇佢係女主角,又吾似,到今日都莫名奇妙
Heixsap
|
聽講重用黃智雯既監製都退左休,咁佢真係有d 難度
你好嗎
|
我覺得陳煒做得一般
Poyau
|
tbb標準摸不清
牛奶朱古力
|
jtw_ki 發表於 18-12-17 20:54
陳煒或者有機會,因為佢往年嘅劇集角色都幾爆、幾多人鍾意(佢算有觀眾緣)。但黃智雯就真係唔肯定,因為佢 ...

觀眾緣一般是有原因,我從來也覺佢悶。冇乜特別,点解係大熱。
circle212
|
我幾鐘意唐,但佢d戲絕對無資格攞視后,tbb做馬做得過分
cakii
|

cbeyond
|
煒哥就機會大, 起碼佢戲路廣, 唔會只局限某d角色。
irischowys
|
Pigpigzhu 發表於 18-12-17 20:38
明演員一命二運三風水,仲要識做人,肯博肯涯,智文今年歡呼聲甘高都失落,按以往經驗,好難講 ...

我覺得Mandy的內心戲有進步空間
AC117
|
juliemania 發表於 18-12-17 22:20
其實上年點解要頒視后俾果個人?好多觀眾鐘意佢咖?我又吾覺喎,演技大獲好評,又吾覺喎,果套劇佢係女主角 ...

完全連主角都唔似 入到五強也出奇
baby123322
|
仲有姚子羚都有機會拎.
冬瓜籽
|
上屆嗰個聽聞續約換獎
tsung
|
iriswy 發表於 18-12-17 22:06
我都睇好煒哥

Bloomberg
|
baby123322 發表於 18-12-17 20:42
楊怡同胡定欣一樣肯博肯捱,又係藝訓班出身,結果咪拎到視后.

要做視后除咗要演技好亦要有觀眾緣。
要吸引到大多數觀眾嘅認同,先稱得上呢個級數。

黃x雯觀眾緣麻麻

煒哥拎到呢個獎機會大啲~