龐士佳

docomo
|
之前懶神秘,係威係勢咁做 big boss,點知一出唔夠一集就比人做低左
JD930    發表於 18-12-18 10:41
可兒bb2011
|
docomo 發表於 18-12-17 21:31
之前懶神秘,係威係勢咁做 big boss,點知一出唔夠一集就比人做低左
...

感覺鄭子城先係大boss
docomo
|
可兒bb2011 發表於 18-12-17 21:36
感覺鄭子城先係大boss

我仲以為係另外果個半唐番添
yvonne818
|
我覺得佢應該未死
JD930
|
docomo 發表於 18-12-17 21:31
...

哈哈妳形容得好搞笑
tsung    發表於 18-12-23 07:47
docomo
|
JD930 發表於 18-12-18 10:42
哈哈妳形容得好搞笑

睇完果一幕,我嘅反應係
littlecar
|
係啦,龐BIG BOSS 咁鬼化學既,之前以為好勁,佢死鬼咗跟住既劇場真係估唔到,
JD930
|
docomo 發表於 18-12-18 10:48
睇完果一幕,我嘅反應係

會唔會其實未死
docomo
|
littlecar 發表於 18-12-18 10:51
係啦,龐BIG BOSS 咁鬼化學既,之前以為好勁,佢死鬼咗跟住既劇場真係估唔到, ...

咪係囉!之前講 fever搵邊個係佢時,搞到咁大,又懸紅又盛,點知一出就瓜老襯。
docomo
|
JD930 發表於 18-12-18 10:53
會唔會其實未死

唔會啩?石修都話佢已被殺。
littlecar
|
docomo 發表於 18-12-18 10:56

咪係囉!之前講 fever搵邊個係佢時,搞到咁大,又懸紅又盛 ...

係呀,又未大結局,仲有幾集有咩睇呢??? 唔會只係睇果幾兄弟拍拖啩

docomo
|
littlecar 發表於 18-12-18 10:59
係呀,又未大結局,仲有幾集有咩睇呢??? 唔會只係睇果幾兄弟拍拖啩

...

拍足四五集?生埋仔都得!
littlecar
|
docomo 發表於 18-12-18 11:01
拍足四五集?生埋仔都得!

一人生3個又有感應既

話時話果個龐BIG BOSS 無啦啦攪佢地仲咩??? 佢地有感應都係大大下先知,成套野越做越迷!!!???

docomo
|
littlecar 發表於 18-12-18 11:06
一人生3個又有感應既

話時話果個龐BIG BOSS 無啦啦攪佢地仲咩??? 佢地有感應都係大大下先知, ...

龐死之前同 stone傾偈果一幕好似提過佢哋個爸爸害過龐個仔,跟住搞到 stone爸爸自殺,唔知我有冇記錯?
littlecar
|
docomo 發表於 18-12-18 11:11
龐死之前同 stone傾偈果一幕好似提過佢哋個爸爸害過龐個仔,跟住搞到 stone爸爸自殺,唔知我有冇記錯?
...

尋仇唔駛玩到咁大呀!!!??

講真果幾兄弟咁岩識功夫,佢無理由會預知,正常殺幾個細路好鬼易,唔駛等佢地一身好武功殺咁多人先架!!!

docomo
|
littlecar 發表於 18-12-18 11:18
尋仇唔駛玩到咁大呀!!!??

講真果幾兄弟咁岩識功夫,佢無理由會預知,正常殺幾個細路好鬼易,唔駛等佢 ...

算啦,睇古唔好駁古,我都係見佢就嚟結局先睇吓,之前都冇追開嘅
Lopopo
|
docomo 發表於 18-12-18 11:21

算啦,睇古唔好駁古,我都係見佢就嚟結局先睇吓,之前都冇 ...

唔合邏輯嘅仲有警方證實左Fever 無殺Oli就無罪

但Fever 非法持有槍械呢?唔檢控嘅
littlecar
|
docomo 發表於 18-12-18 11:21

算啦,睇古唔好駁古,我都係見佢就嚟結局先睇吓,之前都冇 ...

我唔係想駁故,而係....會唔會....背後有陰謀....仲有D我地唔知既BIG BOSS....龐BIG BOSS 只係替死鬼呢???

呢幾集雖然仲會有ZERO 強吻楊明有D難頂,不過我會繼續睇

docomo
|
Lopopo 發表於 18-12-18 11:28
唔合邏輯嘅仲有警方證實左Fever 無殺Oli就無罪

但Fever 非法持有槍械呢?唔檢控嘅

連編劇自己都廢事解釋
docomo
|
littlecar 發表於 18-12-18 11:30
我唔係想駁故,而係....會唔會....背後有陰謀....仲有D我地唔知既BIG BOSS....龐BIG BOSS 只係替死鬼呢?? ...

應該仲有 final boss,起碼都未講鄭子誠個角色係乜嘢。