自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

chingmon 發表於 18-12-18 00:29
我女最近入U有幾個外國人追,如果以前我會吾捨得佢嫁去其他國家,但宜家機票無以前甘貴&自從有佐智能手機, ...

我讀U果陣,有d local 男仔好衰(玩家),佢话溝外国女仔有處好,就系将来畢業,佢地冇得留低,唔洗飞佢地都一定要走。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

男爵府

我廿年前有個算命佬話我會嫁歐洲人,大大隻,大我幾年、會白手興家,錫老婆,得一段婚姻;結果中晒,幾年前跟佢返佢家鄉,佢開始佢自己嘅事業,我就乖乖咁做家庭主婦,結婚近十年,依然好恩愛,我每年帶小朋友返香港最少一次,我父母係好掛住我同個孫,但佢地明白到外國長大會好過香港所以佢地都好開心,我當然掛住我家人朋友但另一方面我想小朋友响呢邊長大,所以我唔會太唔開心,我亦好相信一切係整定,所以我好知足感恩~樓主,go with the flow is the best !

男爵府

Jasper911 發表於 18-12-18 09:43
我廿年前有個算命佬話我會嫁歐洲人,大大隻,大我幾年、會白手興家,錫老婆,得一段婚姻;結果中晒,幾年前 ...

男爵府

ctsang 發表於 18-12-18 00:37
我係,我其實有d後悔,我係嫁咗去非英語嘅國家,主要係溝通問題,有時好掛住香港既美食同方便,而且好似無 ...

你搬左去邊呀?

我覺得搬去非中文、非英文的國家,真的很有勇氣和決心

首頁

尾頁

跳至