自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我老公昨天去屯門蝴蝶村的藥房見到有pamxers ee , 順便買了兩包ichiban 褲仔,問左個ee有咩優惠,ee指住個牌話已經平左,我老公冇買開,唔知慣例,所以比左錢離開。
返到屋企查網頁先知有$30現金退。我老公仲話比個ee叫簽名作推廣用途,唔知係咪呃佢簽收$30。咁個promoter 既手法好有問題姐!自己落左格都似

伯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

durnmuimui 發表於 18-12-18 07:26
我老公昨天去屯門蝴蝶村的藥房見到有pamxers ee , 順便買了兩包ichiban 褲仔,問左個ee有咩優惠,ee指住個 ...

如果係咁試下打去pamper講返

男爵府

我老公昨天去屯門蝴蝶村的藥房見到有pamxers ee , 順便買了兩包ichiban 褲仔,問左個ee有咩優惠,ee指住個 ...

我之前買過,係藥房俾完錢出門口搵EE,填返資料簽咗名會退現金架,我上次用埋其它袋去回,共退$50

wcpcelia    發表於 18-12-18 14:38

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

eightnine89 發表於 18-12-18 09:20

Agree

男爵府

回覆樓主:

咁衰格

我買大碼片片,平時係藥房買開$162 搣貼紙再減$15,即係$147

你圖中應該只係正常價錢

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

咁都得

大宅

pinkypangng 發表於 18-12-18 13:15
我之前買過,係藥房俾完錢出門口搵EE,填返資料簽咗名會退現金架,我上次用埋其它袋去回,共退$50
...

佢難普到呃人簽名話推廣用途!

子爵府

我之前都係藥房買, 但後來發現一d都唔平....而家係facebook 店買只係$80 /40片(大碼). 仲要送埋貨(10包)

wcpcelia    發表於 18-12-28 12:13
Let not your heart be troubled: have faith in God and have faith in me. (John 14:1)

大宅

jayk_1030 發表於 18-12-19 21:53
我之前都係藥房買, 但後來發現一d都唔平....而家係facebook 店買只係$80 /40片(大碼). 仲要送埋貨(10包)
...

Can u pm me the shop pls?

男爵府

...

邊間咁平?

大宅

...

可以pm shop俾我嗎? thanks

大宅

relaxbear10 發表於 18-12-18 18:12
咁衰格

我買大碼片片,平時係藥房買開$162 搣貼紙再減$15,即係$147

$147 好平喎,我買開$180,好貴

大宅

eightnine89 發表於 18-12-18 09:20

講左了,佢哋話會調查。跟著回覆番藥房的答案,話已經減左。個藥房只係將價錢調高番$15/包,然後pampers 就當係一個答案黎覆我
我話冇可能,一包根本冇得減,張單唔會將單價x2,然後話個單價已經減左。咁何來兩包優惠?!
只能話pampers 對藥房都冇控制,佢亦要靠藥房幫佢sell 貨。

侯爵府

relaxbear10 發表於 18-12-18 18:12
咁衰格

好平喎!邊區藥房啊?thx

首頁

尾頁

跳至