幾時迪迪尼先會少人啲㗎?

lala1125
|
平日好多遊客、節日假期好多人、有折扣優惠就更多人....

apelok
|
打風落雨應該會少啲人
secretrose
|
lala1125 發表於 18-12-18 09:18

應該唔會再去,次次去罰企咁。
至愛朱古力
|
比起海洋公園,外國迪士尼樂園,香港迪士尼唔算多人喇!排隊玩機動遊戲都係排一陣,如果無人排,迪士尼執喇!
Reminder
|

三號風球會少一點
Angel_Rose
|
簡細路返學大人返工之餘又不是踏正長假期或學生放長假期的月份的時間
焦糖媽
|
小學測驗考試最少人
happybebebe
|

落雨
暑假平日
一月頭兩星期
我十一月中未做六折平日去都少人

gracelam
|

我記得有一年農曆八月十五正日下午去, 全場冇乜人, 巴斯排五分鐘, 玩左4次, 馳車排15-20分鐘, 玩左2次, toy story果邊每個排10-15分鐘, 樂園食埋野睇完煙花就走! 唯一一次咁爽
Poyau    發表於 18-12-19 01:15
yui1625
|
遊客都算
我上次去(星期日)撞正D代購,
一買買成萬幾蚊野, 仲要分幾LOG

大佬佢D cashier已經少架啦
明明10個人唔夠排隊
個度有3個counter, 我足足排左半個鐘

一個二個都代購塞住哂d counter
要搵食我明, 但唔好揀星期日丫師傅
Poyau    發表於 18-12-19 01:16
happybebebe
|
一定唔好農歷新年去
舊年初三去,從未見過咁多人
大力大力
|
做冬,過時過節~
|
我11月頭去過1次,星期五,唔算多人,通常排15分鐘左右已經有得玩, Winnie the pooh除外。
chocolatebean
|
回覆 apelok 的帖子

我正想講呢幾個字
bananaGi
|
happybebebe 發表於 18-12-18 10:46
一定唔好農歷新年去
舊年初三去,從未見過咁多人

同胞放假麻