呻!

得閒姨
|
只係呻下架咋,我唔係鬧我99架,佢已經係唔錯既99架啦,但真心煩,每次佢上來我屋企我都莫名地心情煩躁,我屋企總有佢要指點既地方,上至家私擺位,下至植物葉黃,總之就係咩都要理下啦,真係好心累!
sf013hk
|
今夕唔軀歸故土,他朝君體也相同。
crystal媽咪
|
得閒姨 發表於 18-12-18 09:31
只係呻下架咋,我唔係鬧我99架,佢已經係唔錯既99架啦,但真心煩,每次佢上來我屋企我都莫名地心情煩躁,我 ...

kayen
|
只係呻下架咋,我唔係鬧我99架,佢已經係唔錯既99架啦,但真心煩,每次佢上來我屋企我都莫名地心情煩躁,我 ...

佢唔係你阿媽,你亦唔係佢嗰女,所以點都會互相不順眼,唔係一齊住已好好
得閒姨
|
kayen 發表於 18-12-18 09:44
佢唔係你阿媽,你亦唔係佢嗰女,所以點都會互相不順眼,唔係一齊住已好好
...

唔係一齊住,不過隔日上來做生活指導都好攞膽…
seaman1982
|
左耳入,右耳出……
esmehouse
|
kayen
|
得閒姨 發表於 18-12-18 09:50
唔係一齊住,不過隔日上來做生活指導都好攞膽…

咁真係好滋擾
借D二話出街叫佢唔好上嚟,講多幾次希望醒水啦!重點冇你家鎖匙嗎?
得閒姨
|
佢通常都係揀我食飯時間上來,走唔甩
不過好彩佢無我屋企鎖匙,次次問我同老公要後備匙都比我地咋咋帝hea左去
o_____o
|
"哦哦哦",之後忘記佢D說話
得閒姨
|
seaman1982 發表於 18-12-18 09:51
左耳入,右耳出……

我老公都咁話我,但係真心累,不斷地比人含沙射影地指我打理頭家唔夠好,D仔女教得唔夠好,生活習慣唔夠好,應該點點點好…啊邊個邊個咁咁咁,呢個呢個又咁咁咁,唉……
艾菲BB
|
得閒姨 發表於 18-12-18 10:05
我老公都咁話我,但係真心累,不斷地比人含沙射影地指我打理頭家唔夠好,D仔女教得唔夠好,生活習慣唔夠 ...

辛苦你了
至愛
|
干涉太多遲早出事
超級特務
|
得閒姨 發表於 18-12-18 10:05
我老公都咁話我,但係真心累,不斷地比人含沙射影地指我打理頭家唔夠好,D仔女教得唔夠好,生活習慣唔夠 ...

我會狠狠地發一次爛渣
超級特務
|
sf013hk 發表於 18-12-18 09:37
今夕唔軀歸故土,他朝君體也相同。

性格問題吧?
得閒姨
|
超級特務 發表於 18-12-18 10:11
性格問題吧?

我以為佢指責緊我…我問題嗎?
phchan
|
明白的感受
超級特務
|
得閒姨 發表於 18-12-18 10:14
我以為佢指責緊我…我問題嗎?

唔好理佢
我最討厭人地唔理咩事都得果句他朝君身也相同
ash_yehyeh
|

嘩,完全明白!
因為我媽咪都係咁

真心好煩
hohoho2013
|

同我c6個阿哥一樣,上到嚟把嘴就唔停,乜都要管,連我養幾多條魚都關佢事,但佢自己從未養過魚