請問收到經信用咭訂劉德華演唱會未?

anniemyy
|
我睇27號,到現在都未收到飛!請問係經速遞送飛?還是寄掛號?如果真係收唔到,可以補發嗎?
sheepmei
|
我睇28號
一早收到啦
掛號㗎
anniemyy
|
sheepmei 發表於 18-12-18 10:22
我睇28號
一早收到啦
掛號㗎

請問你幾時收到?如果屋企冇人,寄掛號應該有張咭,我連咭都冇!
超級特務
|
anniemyy 發表於 18-12-18 10:21
我睇27號,到現在都未收到飛!請問係經速遞送飛?還是寄掛號?如果真係收唔到,可以補發嗎?
...

死火。。。。今日太眼瞓
睇到個標題,以為講等到收經
Manmanca    發表於 18-12-18 17:24
開心小花
|
...

我睇同一場,11月29日已收到飛。
sheepmei
|
anniemyy 發表於 18-12-18 10:25
請問你幾時收到?如果屋企冇人,寄掛號應該有張咭,我連咭都冇!

我都係1129收到
打去問下啦快啲
girlbear
|
11月尾收到喇 寄掛號 要登記身份証簽收
20150618bb
|
...
會唔會.........你無人收
myww
|
...

我都係睇27號, 12月頭已收到, 係掛號, 但當時屋企無人, 之後持領取掛號信張咭去郵局攞番.

你快d check吓, 有無寄失? 寄咗去邊?

anniemyy
|
打左去問,11月尾派左,冇人收件,去左郵局。因為我收唔到張咭(我日日收信都見唔到張咭),到左郵局兩個星期冇人去攞,而家會退返比寄件人。佢話唔知幾時會退返黎,退返黎就打比我再安排去拎!死啦!會唔會到27號都收唔到飛架!
Poyau
|
anniemyy 發表於 18-12-18 14:20
打左去問,11月尾派左,冇人收件,去左郵局。因為我收唔到張咭(我日日收信都見唔到張咭),到左郵局兩個星期 ...

祝一切順利
熊大
|
...

收咗好耐啦!