機場捷運券

yanzac75
|
山揸肉 發表於 18-12-20 18:24
免費搭機場捷運兌換券,桃園機場往台北或台北往桃園機場

去邊拎?同點先拎到?謝
山揸肉
|
yanzac75 發表於 19-1-7 06:35
去邊拎?同點先拎到?謝

今期只有去台中先有禮物,台中機票及住宿證明、入台證,尖沙咀新港中心台灣觀光局香港辦事處拎
wcpcelia    發表於 19-1-8 09:16
patwong
|
ALARMCLOCK 發表於 19-1-4 21:02
請問由桃園機場乘什麼交通工具往西門町最方便和需時幾耐?

可乘機場捷運去台北站,直達車大約半小時,如果唔多行李,步行過去西門町約20分鐘,或者坐的士約100台幣。
ALARMCLOCK
|
patwong 發表於 19-1-7 16:43
可乘機場捷運去台北站,直達車大約半小時,如果唔多行李,步行過去西門町約20分鐘,或者坐的士約100台幣。 ...

thank you
PCCW2319
|
patwong 發表於 19-1-7 16:43
可乘機場捷運去台北站,直達車大約半小時,如果唔多行李,步行過去西門町約20分鐘,或者坐的士約100台幣。 ...

請問機場捷運去台北站幾錢車費?
MissMaMa
|
ALARMCLOCK 發表於 19-1-4 21:02
請問由桃園機場乘什麼交通工具往西門町最方便和需時幾耐?

幾多人去?我過年去,包7人車接機
ALARMCLOCK
|
MissMaMa 發表於 19-1-21 07:09
幾多人去?我過年去,包7人車接機

only 3
MissMaMa
|
ALARMCLOCK 發表於 19-1-21 07:10
only 3

3個人我都會包車,唔想轉車
PCCW2319
|
MissMaMa 發表於 19-1-21 07:12
3個人我都會包車,唔想轉車

我試過2個人都包車機場接送。
ALARMCLOCK
|
PCCW2319 發表於 19-1-21 07:17
我試過2個人都包車機場接送。

在那兒book? how much? 其實我反而想回程在西門町book 往機場,因為回程時間有些趕。
patwong
|
ALARMCLOCK 發表於 19-1-21 07:20
在那兒book? how much? 其實我反而想回程在西門町book 往機場,因為回程時間有些趕。
...

趕可能坐機場捷運仲快
ALARMCLOCK
|
patwong 發表於 19-1-21 07:22
趕可能坐機場捷運仲快

在西門町站有機場捷運嗎?要預早買票嗎?
PCCW2319
|
ALARMCLOCK 發表於 19-1-21 07:20
...

我係淘寶網訂架。 我記得好似人民幣百幾蚊。但已經係2017年聖誕節既事。
ALARMCLOCK
|
PCCW2319 發表於 19-1-21 07:41
我係淘寶網訂架。 我記得好似人民幣百幾蚊。但已經係2017年聖誕節既事。
...

謝謝,我check 吓淘宝先