墮海港大女生搶救8日後終告不治

hellohelloruby
|
alicialee1210
|

amyamy123
|
StrawberryLove
|
都好都好~ 女既唔駛獨活咁慘
花生油子
|
雙雙尋死,,實有原因 咁後生好可惜
todaysocold
|
有咩咁睇唔開,要一齊尋死
boboblublu
|
hellohelloruby 發表於 18-12-18 11:04
RIP
https://hk.news.yahoo.com/%E5%A2%AE%E6%B5%B7%E6%B8%AF%E5%A4%A7%E5%A5%B3%E7%94%9F%E6%90%B6% ...

cy101
|
對2家屋企人......變咗個謎!!
csnkennis
|

yvonne818
|
RIP
circleda
|
StrawberryLove 發表於 18-12-18 11:10
都好都好~ 女既唔駛獨活咁慘

就算兩人說好一起尋死,最後一刻都可能改變主意的,你這樣想可能是浪漫沖昏了頭腦吧!

Valais
|
RIP
靚豬豬
|
R.I.P.
Mnbvcxdsa
|
Ho_BB
|
StrawberryLove
|
circleda 發表於 18-12-18 11:33
就算兩人說好一起尋死,最後一刻都可能改變主意的,你這樣想可能是浪漫沖昏了頭腦吧!

...

你梗係未遇過有一死一獨活既情況吧。我身邊有活生生例子,女既抑鬱至今走唔番出黎...自責,奧悔,虧欠,內疚... 食幾多藥,睇幾多專業人士都好唔番,而你只用「浪漫」2字去解讀你所講既「可能改變主意」都變得無意義。
aliensss2008
|
cy101 發表於 18-12-18 11:25
對2家屋企人......變咗個謎!!

我諗呢樣最痛苦
成世都會質疑自己係咪做得唔好或少關心佢地
Reminder
|
hellohelloruby 發表於 18-12-18 11:04
RIP
https://hk.news.yahoo.com/%E5%A2%AE%E6%B5%B7%E6%B8%AF%E5%A4%A7%E5%A5%B3%E7%94%9F%E6%90%B6% ...

唉,希望早登極樂。
DJpoodle
|
其實冇遺書,係咪自剎都成疑問 可能其中一方唔小心墜海,另一方想救佢都唔定呢
bubble04
|
咩事呀?