瞓覺個陣, 老公多唔多攬你地?

Fiona_yy
|
天氣凍, 比隻佬攬得好實, 當正我公仔咁攬, 但佢鼻鼾聲又大...
Leeleelau
|
Fiona_yy 發表於 18-12-18 13:05
天氣凍, 比隻佬攬得好實, 當正我公仔咁攬, 但佢鼻鼾聲又大...

Holidaykiki
|
我冇,攬住我我訓唔到。
suetfunglui
|
好少
FennieMan
|
我本身好怕熱,老公話我似發熱機,老公冬天一定攬住我瞓,但夏天就攬一攬就推開我
kittykit622
|
C6攬住我我訓唔著,但訓前會攬一陣先訓。最好笑係C6訓著左會不自覺攬住我同摸我。
jjlam1005
|
回覆 kittykit622 的帖子

Same here
tansyneko
|
beebee67890
|
多,貼到實,我瞓出D,佢又貼出啲,有時逼到我冇位,同埋唔係咁好訓,好多時等佢瞓林左,拎返開佢隻手好D,有時朝頭早佢去完廁所又攬過,又變返瞓得唔好,又唔好意思同佢講
kc_01k
|

會,但我痴實係瞓唔到嘅。瞓瞓吓我就會慢慢自己瞓。因為我老公唔夠肥,如果佢肥,我就鐘意瞓佢心口喇 有肉地好正。
Poohpooh_bb
|
會攬架
morikawa
|

唔會,因為我唔太鍾意人攬住我何況C6瞓覺要打平瞓,因為要帶呼吸機
morikawa
|
Holidaykiki 發表於 18-12-18 14:34
我冇,攬住我我訓唔到。

我都係
yau2012
|
攬一陣然後拖住手瞓,因為可能年紀大了,有隻手 頂住條頸冇咁舒服
Nino
|
佢大隻,
通常係我㩜佢,
或將對腳long上佢身度。
hoganbaby
|

咁咪好囉,好多結婚後,都唔攬囉
Angleman
|
係晚晚攬,其實我好唔鍾意,瞓得唔舒服
BBB豬
|

攬住瞓好有安全感,會好瞓啲
venf
|
我鐘意攬住訓, 不過C9唔太鐘意, 一時話熱, 一時話我手重, 一時話LONG住個頭唔舒服. 如果佢唔反抗都照攬
Fiona_yy
|
BBB豬 發表於 18-12-19 21:35
攬住瞓好有安全感,會好瞓啲
我都覺得係, 老公攬住特別好瞓.._