夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唔會攬,攬住瞓唔到。

但佢會幫我R背脊,我瞓左佢先瞓

男爵府

唔多,攬住我我訓唔到,不過多數訓覺會拖住我隻手

別墅

愈痴愈埋,搞到我就快跌落床

伯爵府

回覆樓主:

多!

大宅

我老公成日叫我攬下佢, 我覺得瞓唔著的, 有時唔理佢, 哈. 睇來都要攬下。朝早起身佢都會要同我攬下。
返工出門口時大家都會錫下, 雖然好似有點肉麻, 但覺得都重要。

複式洋房

Yes

大宅

Karyyau512 發表於 18-12-20 17:08
係而且頸痛 有時實得滯抖唔到氣

me 2, 有段時間俾佢個頭壓到成日眼紅,要睇醫生食藥,分開d瞓先冇事

水晶宮

我唔鍾意,佢攬住我,我會踢開佢
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kcpak 發表於 19-2-19 03:22
我唔鍾意,佢攬住我,我會踢開佢

我都一樣,我係愈瞓愈熱既人,佢攬我我會熱到瞓唔到,叫佢瞓遠d

別墅

回覆 Fiona_yy 的帖子

我攬住C6訓多

珍珠宮

FennieMan 發表於 18-12-18 15:24
我本身好怕熱,老公話我似發熱機,老公冬天一定攬住我瞓,但夏天就攬一攬就推開我
...
嘻嘻,同我一樣。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

VV8166 發表於 19-2-13 12:56
我老公成日叫我攬下佢, 我覺得瞓唔著的, 有時唔理佢, 哈. 睇來都要攬下。朝早起身佢都會要同我攬下。
返工 ...
我覺得好浪漫喔!我好挑剔,係我先生同我前度未婚夫攬我,我先覺得順感,舒服,自然,浪漫。
佢地識攬我,懂錫我,賣相夠好,好似拍浪漫戲咁 我先接受到。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

八婆仔@ 發表於 19-2-9 08:23
唔會攬,攬住瞓唔到。

但佢會幫我R背脊,我瞓左佢先瞓
咁咪好囉,如果佢有鼻鼾,妳都聽唔到,照睡。我先生又係會同我R背脊。我從來唸唔到可以背脊被人R得咁舒服。佢就係識得用正方法對我。

珍珠宮

快樂香橙 發表於 19-2-9 18:52
愈痴愈埋,搞到我就快跌落床
有時,我先生都係咁。佢一轉身,個背脊「德」埋過來,又占過來多D。我會跟住轉身,用翻我背脊同佢背對背鬥「德」,鬥逼。我好鍾意逼得佢好實。

珍珠宮

三國1 發表於 19-1-5 03:04
冇,因為隻狗一定要瞓係中間
哈哈,隻狗真係好可愛。

珍珠宮

papa408 發表於 18-12-28 08:59
已經同老婆分開瞓好多年了,好想攬著佢瞓架。
攬住個枕頭訓鼎住先,得唔得?我先生同佢前妻分開訓好多年,佢咪攬住個枕頭訓囉。
現在,佢要用4個枕頭訓。好多時,我都感覺到我同佢之間有個枕頭隔住。
我地係臨訓前或朝早醒後至係攬攬訓的時間。

珍珠宮

做個靚太 發表於 19-1-5 13:18
會~我老公最中意從後攬住~我都覺得好舒服架~
我先生都好多時如此攬住我來小睡。我與佢既身高差距適當,所以好貼身,好舒服。我前夫,無論佢點攬我,都係攬得我唔舒服。

珍珠宮

小飛亞 發表於 19-1-5 18:19
好鍾意被老公攬住嘅感覺好有安全感:funny
會好有安全感。我係另有一層體會:
尤其鍾意我先生攬到我實一實,唔好畀我溜走果種被需要的感覺,我鍾意。

珍珠宮

vickywong3003 發表於 19-2-6 12:38
會攬住傾一陣計,到真係瞓就碌返開
係,我先生會叫我攬住佢,佢睇書。到真係訓又或者到我攰 就碌返開。

珍珠宮

做個靚太 發表於 19-2-6 19:08
臨訓會,仲會傾陣偈,不過訓著,大家都好自然會鬆開,各自訓舒服D~
...
我地臨訓有攬住,但傾唔到計,因為我先生要睇書來調劑佢思緒等佢好訓D。

首頁

尾頁

跳至