兄弟, 係咪有一個藝員做年青版王浩信?

chocolatebean
|
係機舖打機個男仔, 好似王浩信, 但又好似唔係佢本人, 係咪有一個男藝員做的?
木土土
|
chocolatebean 發表於 18-12-18 13:37
係機舖打機個男仔, 好似王浩信, 但又好似唔係佢本人, 係咪有一個男藝員做的? ...

係另一人,但style 及輪廓都好似
Poyau
|
林俊其
|
回覆 Poyau 的帖子

你好犀利呀! 連名都知, 係佢啦!
D 輪廓真係好似, 比起佢細佬仲似
Poyau    發表於 18-12-18 19:54
小怡
|
另一個人來的,個演員叫林俊其 Kris, 我睇佢 IG同big big channel..勁似signal wong
|
回覆 小怡 的帖子

點解會睇佢BIG BIG CHANNEL 既? 你點識佢架? 佢之前拍過咩呀?
小怡
|
chocolatebean 發表於 18-12-18 15:08

你好犀利呀! 連名都知, 係佢啦!

我都覺。。仲似過佢細佬。
小怡
|
chocolatebean 發表於 18-12-18 15:09
回覆 小怡 的帖子

點解會睇佢BIG BIG CHANNEL 既? 你點識佢架? 佢之前拍過咩呀?

識佢米同大家一樣,最初覺得佢好似Signal Wong。我有跟真signal wong ig同facebook, Kris成日好快like 真Signal Wong 的ig/ facebook..我見到佢個樣好似signal wong,就按入去看,發現佢仲有做盲俠替身。佢fb有中文名,BBC都是。
|
回覆 小怡 的帖子

你好勁呀! 有追蹤浩信, 仲追埋個替身, 你唔講都唔知, 盲俠都有替身喎!
小怡
|
chocolatebean 發表於 18-12-18 15:20
回覆 小怡 的帖子

你好勁呀! 有追蹤浩信, 仲追埋個替身, 你唔講都唔知, 盲俠都有替身喎! ...

Fever Cheung都有替身。Kris都有替Fever Cheung.. 。。根據佢fb,佢得22歲炸,真.小鮮肉,183cm.....樣同身高都有啦,就未知d戲有無真signla wong甘好啦。
tsung
|
Poyau 發表於 18-12-18 14:51
林俊其

Poyau    發表於 18-12-19 00:01
molasses
|
我以為王浩信化裝化到後生咗
|
回覆 molasses 的帖子

LAUGH
|

係對眼唔似, 高抄就好似, 個NOSE形一樣咁濟, 咀又似, 身型都似
小怡
|
molasses 發表於 18-12-18 22:31
我以為王浩信化裝化到後生咗

哈哈哈哈哈哈哈。。。。
|
回覆 小怡 的帖子

上佢IG睇, 係有一張同盲俠影, 戴左黑超, 真係好似照鏡咁
jjbb7
|
chocolatebean 發表於 18-12-19 10:42
回覆 小怡 的帖子

上佢IG睇, 係有一張同盲俠影, 戴左黑超, 真係好似照鏡咁

IG 名係乜?
小怡
|
jjbb7 發表於 18-12-19 11:06
IG 名係乜?

krisllck