請教淘寶達人-關於小米掃地機

jkbabe
|
【【自营】Xiaomi小米 米家扫地机器人自动扫地机 国标欧标插头可选】https://m.tb.cn/h.3pNWXiS 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥Vh51bM4lMWN¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

其實這個好用嗎?跟香港小米官店賣既係咪一樣架?完全搵唔到客服問,唯有上黎求解答
lyh80115
|
一樣啫,如果要問可以去天貓小米問,決定咗就去全球官方店買,我見佢算平,又包郵送香港。
o0hiroko0o
|
同一樣 只係插頭唔同
插頭應該係中國插
歐標係雙腳圓插
同埋保養要拎番大陸
o0hiroko0o
|
不過我係淘2代機械人
日日拖埋地乾淨D
jkbabe
|
o0hiroko0o 發表於 18-12-28 18:41
不過我係淘2代機械人
日日拖埋地乾淨D

2代都係淘寶買?會否喺吸塵位kick住毛髮?
o0hiroko0o
|
jkbabe 發表於 18-12-28 18:42
2代係淘寶買呀, 因為香港無得賣
叫石頭機械人 好似貴一千幾百
多個拖地功能 每晚開完要拆番布出黎洗 第2朝再掛落番去囉
有D麻煩 但係KEEP住拖地下都乾淨D

無留意吸塵位有冇頭髮喎
今晚望下再話你知
o0hiroko0o
|
jkbabe 發表於 18-12-28 18:42
我返去睇番個滾輪主刷好似無頭髮
個塵盒D頭髮同塵就一大舊咁
不過只係用左個零月 應該唔可以作準
jkbabe
|
o0hiroko0o 發表於 18-12-31 17:23
我返去睇番個滾輪主刷好似無頭髮
個塵盒D頭髮同塵就一大舊咁
不過只係用左個零月 應該唔可以作準

唔該晒,咁可以考慮下
cathyhung620
|
o0hiroko0o 發表於 18-12-29 15:56
2代係淘寶買呀, 因為香港無得賣
叫石頭機械人 好似貴一千幾百
多個拖地功能 每晚開完要拆番布出黎洗 第2朝 ...

請問你那個第二代買咗幾錢呀?

o0hiroko0o
|
cathyhung620 發表於 19-1-3 12:29
請問你那個第二代買咗幾錢呀?
雙11時買 2199 RMB 用私人集運報重量係6.1KG

cathyhung620
|
回覆 o0hiroko0o 的帖子

謝謝回答.
minnie_cyf
|