幣少又係深水埗

iamlazy
|
佢仲有玩掘擴機,佢部機早前美國唔係破產咩?仲有人中計?
babywater
|
iamlazy 發表於 18-12-18 16:18
我真係唔信十萬搵成億,咁易香港冇窮人

個個有成億,一碗雲吞麵應該都要10萬了
Poyau
|
盡地一舖
angiehouse
|
cinda72. 發表於 18-12-18 15:34
個人估計
一個局,目的引起人注意呢隻fcc,佢入去鋤7成,再炒番上,隻弊少又可以張燈結彩,之後回番d,就 ...

好有道理,落疊個d人只有两字形容,貪同蠢
cinda72.
|
angiehouse 發表於 18-12-18 16:23

未必一定蠢,自命醒既人都唔少,諗住自己醒,一定識走,順風車啫
但貪就肯定架啦
而家環境,佢貨源歸邊,要托價好易,至於炒上左就......自己諗啦
iamlazy
|
angiehouse 發表於 18-12-18 16:23

可能身家唔多,還掂都冇,咪盡地一鋪
cinda72.
|
iamlazy 發表於 18-12-18 16:33
可能身家唔多,還掂都冇,咪盡地一鋪

留意佢地個集團有埋財仔公司架,一條龍借埋錢比d人買礦機都仲得,果時唔只騙身家,仲騙埋借貸+利息,但本金1毫子都唔駛出喎,借貸人根本唔會有錢過手,但債就有1條
上校車
|
cinda72. 發表於 18-12-18 15:34
個人估計
一個局,目的引起人注意呢隻fcc,佢入去鋤7成,再炒番上,隻弊少又可以張燈結彩,之後回番d,就 ...
純粹八下, 佢部file coin 掘礦機幾銀 ? 有人話八萬, 有人話萬八
cinda72.
|
上校車 發表於 18-12-18 16:41
純粹八下, 佢部file coin 掘礦機幾銀 ? 有人話八萬, 有人話萬八

唔知
呢d野,冇諗過會買,唔會做佢資料研究啦,純粹食花生去估計劇情乍
babywater
|
cinda72. 發表於 18-12-18 16:20
估啫,劇情都未行到

隻幣又好跌好多,點解冇苦主出來講
cinda72.
|
babywater 發表於 18-12-18 16:46
隻幣又好跌好多,點解冇苦主出來講

貨源歸邊,邊有苦主啫
capricornbb
|

.幣少最少有200~400信徒,每人收取20萬至4x萬做投資

咁就有成9千萬身家啦!

最慘係信徒大多係隱青中,家人suffer

印象BK JM有家人都係騙徒幣少信徒
babywater
|
cinda72. 發表於 18-12-18 16:47
貨源歸邊,邊有苦主啫

即係做戲,好似真係有啲人買啲礦機,可能冇跟佢買
上校車
|
cinda72. 發表於 18-12-18 16:43
唔知
呢d野,冇諗過會買,唔會做佢資料研究啦,純粹食花生去估計劇情乍
...

早半年前已經估到佢地係老千集團, 拉得遲啦
早個月新城財經台仲開左個環節俾佢
cinda72.
|
上校車 發表於 18-12-18 16:57
早半年前已經估到佢地係老千集團, 拉得遲啦

而家拉冇用,條罪好輕之麻,佢地都預左架啦
tsung
|