想係新屋裝日本個種坐廁,有咩牌子選擇?

tongmamama
|
新屋大部份都諗好點裝修,而家爭個廁所未搞掂
因為仲未諗到個坐廁裝咩牌子好,C6想裝日本個種,話可以洗PATPAT又有便坐
我都贊成既,始終坐廁都用好多年,裝隻好D既都係好事
但我唔知日本個種坐廁有咩牌子係香港買到,JM知唔知有D咩選擇?
下次下次
|
免治馬桶?
AMYBO
|
嗰啲廁所好用?好似仲要插電
Leeee543
|
有好多呀
panxsonic, totx, inax呢d大牌香港都有得買
下次下次
|
Leeee543 發表於 18-12-18 16:51
有好多呀
panxsonic, totx, inax呢d大牌香港都有得買
都幾多牌子揀喎

tongmamama
|
AMYBO 發表於 18-12-18 16:21
嗰啲廁所好用?好似仲要插電
要插電架,咁好唔好用就好睇個人既
tongmamama
|
有好多呀
我有諗過裝totx,不過仲1516緊
tongmamama
|
下次下次 發表於 18-12-19 09:37
都幾多牌子揀喎
係呀,所以唔知揀咩好
kaikaiwongsar
|
tongmamama 發表於 18-12-19 10:59
我有諗過裝totx,不過仲1516緊
裝totx不如裝inax啦,2個都係日本出名既坐廁大牌子,性能上差不多但inax平過totx
下次下次
|
回覆 tongmamama 的帖子

不過見有jm推薦左幾個牌子俾你了
李莉斯
|
回覆 Leeee543 的帖子

邊度可以搵到
Bossypig
|
李莉斯 發表於 18-12-20 15:45
回覆 Leeee543 的帖子

邊度可以搵到
同問,pm
lam.9
|
我又好奇一問,呢啲日本便廁係咪咁好用?
maymayY45
|
回覆 lam.9 的帖子

乾淨同舒服去日本好中意佢地個廁所
ZUMOO
|
kaikaiwongsar 發表於 18-12-19 14:08
裝totx不如裝inax啦,2個都係日本出名既坐廁大牌子,性能上差不多但inax平過totx
...
我都係咁話, 平d又買到差不多質數, 無謂比人賺到盡
李莉斯
|
回覆 ZUMOO 的帖子

做商家點都賺你
mychinchin
|
tongmamama 發表於 18-12-18 15:55
新屋大部份都諗好點裝修,而家爭個廁所未搞掂
因為仲未諗到個坐廁裝咩牌子好,C6想裝日本個種,話可以洗PATPAT ...

日本用時真係覺得幾好,但香港又好似唔多
鄭太太amy
|
有好多呀
網上都見到好多免治既好評
鄭太太amy
|
jm如果係公屋既話留意下有月冇電制位可以插
tongmamama
|
回覆 鄭太太amy 的帖子

我私樓呀