箍完牙拆咗啦,好成功!

stopstop
|

經過幾年牙醫嘅悉心照顧,我女今日拆咗牙箍啦!

真係好開心,因為我都係咁,但當年遇唔到一個咁好嘅牙醫,下一步就係繼續用retainer固定個形。。。

真係好欣慰。。。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
crystal媽咪
|
stopstop 發表於 18-12-18 18:30
經過幾年牙醫嘅悉心照顧,今日拆咗牙箍啦!

真係好開心,因為我都係咁,但當年遇唔到一個咁好嘅牙醫,下一 ...

幾好喎
tsung
|
請問箍咗幾耐?
龍貓車
|
整齊左好多
stopstop
|
tsung 發表於 18-12-18 19:21
請問箍咗幾耐?

都超過兩年㗎
tsung    發表於 18-12-18 21:17
stopstop
|
龍貓車 發表於 18-12-18 19:22
整齊左好多

最重要係倒及嘅問題解決咗,我因為呢樣而從細好自卑。。。
MACY姐姐
|
stopstop 發表於 18-12-18 19:28
都超過兩年㗎

咁你個面型有無尖過之前
Sumyeema1
|

真係好開心,因為我都係咁,但當年遇唔到一個咁好嘅牙醫,下一 ...

親戚個仔當年唔肯搵牙E,佢阿媽也由佢,依家近20歲,講嘢唔清楚,幾大影響。
大肉兒
|

can u share price and need how long?
and it s u or ur kid?
cattz288
|

貴唔貴! 要搵定!
Charlotte_mom
|
我仔cool左半年,仲有排
恭喜成功
MerryMe
|
希望你唔好介意,我覺得還差一點點,可以再好d!
正常牙齒的中線會對正人中,下排牙齒可以再拉入一點,外觀上會更好看!
mickeyeva
|
恭喜你呀
awah112
|

ChloeMa
|
箍幾年都好耐,恭喜你甩箍
kt1
|

請問佢點樣處理倒夾牙?
sweetiesbear
|
花了幾多錢? 想帶個女做
sweetiesbear
|
MerryMe 發表於 18-12-18 19:48
希望你唔好介意,我覺得還差一點點,可以再好d!
正常牙齒的中線會對正人中,下排牙齒可以再拉入一點,外觀 ...

已經好好啦
bmuimami
|
好好吖
kkarman
|
中線唔齊啊,呢個係箍牙最基本要做到架