懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日剛睇完醫生,胎兒停左,無心跳,醫生寫左信俾我去政府急症做藥流,我想問下有無邊間醫院好d? 同埋我呢d非緊急要等幾耐先可以見到醫生?除左醫院,仲有咩途徑可選擇?謝謝

大宅

sammihysteric 發表於 18-12-18 19:28
今日剛睇完醫生,胎兒停左,無心跳,醫生寫左信俾我去政府急症做藥流,我想問下有無邊間醫院好d? 同埋我呢d ...

我上個月拎住張醫生紙去急症佢俾緊急我架,如果朝早入可能即日有得做

別墅

jessica5228 發表於 18-12-18 20:26
我上個月拎住張醫生紙去急症佢俾緊急我架,如果朝早入可能即日有得做

咁我想問下你去邊間醫院架?
同埋你係塞藥定食藥? 有無留院直至排左組織先走?定塞完藥番屋企等佢自己流架?

大宅

sammihysteric 發表於 18-12-18 20:30
咁我想問下你去邊間醫院架?
同埋你係塞藥定食藥? 有無留院直至排左組織先走?定塞完藥番屋企等佢自己流 ...

我喺屯門醫院,塞左半個鐘睇下有冇跌粒藥出黎就走得,返屋企等佢流出黎,流左出黎就返醫院俾佢地睇同化驗,一個星期後再返去覆診照陰超

別墅

jessica5228 發表於 18-12-18 21:48
我喺屯門醫院,塞左半個鐘睇下有冇跌粒藥出黎就走得,返屋企等佢流出黎,流左出黎就返醫院俾佢地睇同化驗 ...

咁你係咪一流就流清晒出黎啊?因為睇到好多話流吾乾淨之後又好長手尾啊!同埋過程順利嗎?
因為我都住屯門如果屯醫ok我都諗住近近地去嗰度搞左佢。。

大宅

sammihysteric 發表於 18-12-18 22:04
咁你係咪一流就流清晒出黎啊?因為睇到好多話流吾乾淨之後又好長手尾啊!同埋過程順利嗎?
因為我都住屯門 ...

我即日就流左喇,之後照都話清哂,我係9週塞

別墅

jessica5228 發表於 18-12-19 17:14
我即日就流左喇,之後照都話清哂,我係9週塞

我今日塞左了,頭先劇痛左成個鐘啊,痛到成身出汗,仲嘔。。。但都未排到組織。。但keep住有血。。

大宅

sammihysteric 發表於 18-12-19 19:09
我今日塞左了,頭先劇痛左成個鐘啊,痛到成身出汗,仲嘔。。。但都未排到組織。。但keep住有血。。
...

(emoji)(emoji)(emoji)我咩感覺都冇,試下屋企行下,我係行行下跌出黎

別墅

jessica5228 發表於 18-12-19 20:12
(emoji)(emoji)(emoji)我咩感覺都冇,試下屋企行下,我係行行下跌出黎

好。。。
但係個肚不停攣住咁痛。。。
頭先有幾下流好多血,但又吾覺有組織。。
想問下舊野係咩色架?

男爵府

sammihysteric 發表於 18-12-18 19:28
今日剛睇完醫生,胎兒停左,無心跳,醫生寫左信俾我去政府急症做藥流,我想問下有無邊間醫院好d? 同埋我呢d ...

我覺得呢點問題,最好經過醫院處理。

大宅

sammihysteric 發表於 18-12-19 21:15
好。。。
但係個肚不停攣住咁痛。。。
頭先有幾下流好多血,但又吾覺有組織。。

紅紅白白咁,捽唔散的

首頁

尾頁

跳至