啊仔VV完之後成條褲仔K晒形

DebbyVln
|
真係好麻煩,今日帶個仔去同朋友食飯,中途阿仔V左,之後冇幾耐條褲都變左形,脹大咗好多,好鬼死肉酸,你哋有冇試過咁樣樣?
我要做媽媽
|
條褲咩材質亞?我仔仔試過咁既情況,不過褲又冇漲
bchuma
|
DebbyVln 發表於 18-12-18 20:13
真係好麻煩,今日帶個仔去同朋友食飯,中途阿仔V左,之後冇幾耐條褲都變左形,脹大咗好多,好鬼死肉酸,你 ...

係米佢唔識著?
hoganbaby
|
DebbyVln 發表於 18-12-18 20:13
真係好麻煩,今日帶個仔去同朋友食飯,中途阿仔V左,之後冇幾耐條褲都變左形,脹大咗好多,好鬼死肉酸,你 ...

真係無試過wor,係咪條褲本身質量唔好
GCHK
|
好似又真係未試過咁誇張啵
ducan_fong
|
周不時都發生㗎啦,所以我會買大啲條面褲
DebbyVln
|
我要做媽媽 發表於 18-12-18 21:38
條褲咩材質亞?我仔仔試過咁既情況,不過褲又冇漲

我又唔識係咩質地喎, 普通學習褲囉

DebbyVln
|
bchuma 發表於 18-12-18 22:47
係米佢唔識著?

我地幫佢著架, 跟住前後著冇搞錯架
DebbyVln
|
ducan_fong 發表於 18-12-19 18:58
周不時都發生㗎啦,所以我會買大啲條面褲

大D咪會鬆囉???
bchuma
|
DebbyVln 發表於 18-12-19 20:40
我地幫佢著架, 跟住前後著冇搞錯架

可能走動犀利,寶寶比較好動啊話。
glwong
|
呢個係同褲仔嘅吸水層有關,咁樣Up着都唔舒服啦
NovaCHG
|
其實點解唔試吓用Huxxies星級白金褲?佢薄啲,但係有吸水吸得好好,之後都唔會脹大左
nikkikiki
|
NovaCHG 發表於 18-12-21 15:33
其實點解唔試吓用Huxxies星級白金褲?佢薄啲,但係有吸水吸得好好,之後都唔會脹大左 ...

我都有見到H牌出新野,好似話幾好喎,買來試吓啦
haha748494
|
話姐換一條就OK。