網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

Jasmine-4711 發表於 18-12-27 10:46
支針咁長,甩左真係有危險

針短, 固定不了的。 被是有厚度的。對不。

嬰兒被, 輕又小, 縫几針就是。沒有必要性用它。
我家 : 老年, 中年, 成年。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

2024年龍年勳章

333s 發表於 18-12-21 08:23
固定棉被
我 不縫四角固定, 就用扣針。

我都係用嬰兒扣針。

象牙宮

panda361 發表於 18-12-30 13:15
我都係用嬰兒扣針。

固定被方法 : 固定被子的四个角
1。扣針
2。縫几針。 粗針縫。
3。固定器。
4。繩子。  被套四角內有, 被胎芯四角也有。 相綁就是。

yeung_ma    發表於 19-4-26 13:10
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

用緊,我覺得超好用,有時綁住4隻角一樣會走位

呢個一插左入去,除左用攝石解開,否則點整都唔會甩

象牙宮

c.vieri 發表於 18-12-30 13:54

我呢, 用錢試新事物。學怎么用。
反正也不是貴。買最少的分量。

理性討論交流者。

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

我都淘咗,用緊好好用,以前綁4角會走位,依家用固定器釘住4角無走過位

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

拆返出黎張被會唔會好大個窿?
感激遇上你~

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都有淘
https://item.taobao.com/item.htm?id=580299451018

男爵府

Wing03yan18 發表於 18-12-31 14:16
我都有淘
https://item.taobao.com/item.htm?id=580299451018

我淘左6.9有 8隻包邮。

禁止訪問

男爵府

唔好咁老定呀!我就剛岩甩左個出來,嚇屎我!即刻摸下邊隻甩左,好彩支針仲係張被度咋!插返入去狂扯又唔甩喎!大家用時都係小心啲好!

象牙宮

viennawong 發表於 19-1-6 04:07
唔好咁老定呀!我就剛岩甩左個出來,嚇屎我!即刻摸下邊隻甩左,好彩支針仲係張被度咋!插返入去狂扯又唔 ...

不能狂扯, 唔甩喎。

要對住動物的 nose 才行。

网上有說明。

理性討論交流者。

象牙宮

固定, 解鎖.....................都須先學。

另外一款, 解開方法又不同。

假如工人用, 被套 100% 給破坏。

理性討論交流者。

男爵府

333s 發表於 19-1-6 11:07
不能狂扯, 唔甩喎。

狂扯先唔甩呀!我特登扯佢又無事喎!係我無端端瞓瞓下摸到張床多舊嘢先知甩左!我都唔知究竟發生咩事!用左兩星期相安無事,突然甩左

侯爵府

rosetina 發表於 19-1-1 22:03

有link嗎? 我淘貴D呀..................

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

回覆樓主:

我都有試過甩 又係好彩 冇人受傷 支針仲搵得番 不過又唔係經常性 成日甩 其實都覺得好方便 快過用扣針 不過最近有一個好大嘅問題 就係我唔見咗解鎖器 搞到突然想換被單嘅時候 換唔到 現在又要等再送多次。

原本諗住只係齋淘一個解鎖器 但發現價錢 同我買 一set 價錢係一樣 咁我梗係 再淘一set抵個齋買一個

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

rosetina 發表於 19-1-1 22:03

我搵勻最平 一set十個 連解鎖器都要$9.5, 我可以看看你6.9條link嗎

禁止訪問

子爵府

HL711 發表於 19-2-18 22:28
我淘咗第二代的,超好用! 16.9 有16粒

這個新款要用解鎖器嗎

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至