私家開刀應該幾時叫家人黎探較好?

wowobibi
|
book左早上開刀..聽講開完刀都會好攰想休息下,我應該除c6外想叫其他屋企人晏d至到

請問佢地咩時間黎會好d? lunch/tea time? dinner time?
兔8兔
|
wowobibi 發表於 18-12-18 20:53
book左早上開刀..聽講開完刀都會好攰想休息下,我應該除c6外想叫其他屋企人晏d至到

請問佢地咩時間黎會好d ...

開完後個人暈暈乎乎,麻醉過咗宮縮又痛,如果打咗止痛針仲好眼瞓添,最好就第三日先好探啦

MacyM
|

開刀後真係好眼訓。 剛開完刀真係老公同99係房都想照訓第二日已有朋友親戚探自己。我都接受到

Nbs
|
我早上開刀。自己父母同屋企人一早就嚟左睇我,老爺奶奶姑仔大伯等就放左工先嚟 (黃昏)。 不過因為自己屋企人喺附近住同返工,所以近甘早嚟,如果唔係我都會叫佢地放工黃昏嚟。其實開完刀除腳唔郁得,我又唔覺得有咩暈呀累呀。
heherikku
|
如果屋企人唔係留得耐 可以叫佢地有探bb時段果陣黎呀
又可以睇下bb陣可以同你傾一陣
asamantha
|
應該dinner time最好,訓番幾個鐘會好好多, 我嗰時開刀前一晚好緊張又瞓唔著,開完刀之後覺得非常之眼瞓
Cindy曾
|

我姑仔法國夜晚七點開刀 我陪奶奶去家屬房等候bb推出來第一眼看見,姑爺仔產婦全程陪姑仔!夜晚八點半左右推到房休息,等到清醒過後奶奶放心啦就返屋企!第二日先有男家親戚 過來!
falalala
|
我會叫所有親戚朋友趼好黎醫院,最好滿左12朝先好黎屋企探,如果真係要黎醫院探都最好第三日先黎,第一日完全想訓唔落得床,第二日精神好dd又要開始埋身餵人奶好忙
wowobibi
|
heherikku 發表於 18-12-21 00:02
如果屋企人唔係留得耐 可以叫佢地有探bb時段果陣黎呀
又可以睇下bb陣可以同你傾一陣
...

原來有分探bb時段, 我仲以為探病時間都探得bb tim
hamsterma
|

最好第二日喇,開完刀好眼訓