孕婦衫

Ivy_yyy
|
請問除了上淘寶同一田,香港邊度有孕婦衫褲賣呀?
Dodoww
|
Ivy_yyy 發表於 18-12-18 21:06

Uniqlo有孕婦系列產品 最近有褲199減到99添呀 你可以睇下
Viviluby
|
H&M都有,GAP就門市冇孕婦系列只得online有;Mothercare嗰啲都有但比較貴
我淨係買啲下半身嘅有得包肚,上衫冇特登要大肚嘅
EstrellaDamm
|

褲H&M部分門市、Uniqlo有。衫方面,Uniqlo同瑪莎好多普通衫都可以當大肚衫普。
Nikitang1111
|
Asos
料 ok 價又唔貴
唔啱仲可以退
yingmiying
|
Nikitang1111 發表於 18-12-19 10:44
Asos
料 ok 價又唔貴
唔啱仲可以退
asos 邊度有實體店 GOOGLE搵唔到
得網店嗎?THX

Nikitang1111
|
yingmiying 發表於 18-12-19 10:55
asos 邊度有實體店 GOOGLE搵唔到
得網店嗎?THX

係呀!我用asos 個app買
無實體店
GCHK
|
Dodoww 發表於 18-12-18 23:57
Uniqlo有孕婦系列產品 最近有褲199減到99添呀 你可以睇下

係亞UNIQLO幾好亞
kakakwok716
|
我大肚褲在u 記買,淘左2件大大件既睡裙,爸爸都淘左4個,
衫好似買過一鬆身既,但已經唔啱著,盡量唔買了,之後都著唔番
haha748494
|
回覆 GCHK 的帖子

UNIQLO呢排D孕婦褲好靚,亞妹買左兩條。
RubyYu07
|
Dodoww 發表於 18-12-18 23:57

我果時都係uniqlo買左好多!bra都有
GCHK
|
haha748494 發表於 18-12-20 23:29
回覆 GCHK 的帖子

UNIQLO呢排D孕婦褲好靚,亞妹買左兩條。

我一直都幾鍾意佢地D風格
ilikepanda
|
https://www.mamamia-shop.com
https://www.toumami.com/PDList2.asp?item1=11

前者我買過兩次,第二次可能比較重,而且我居住的地方屬偏遠地區,除了運費之外,還要加收偏遠地區特別費。

後來我在區內的小店都買到一些連身裙,腰間沒有收腰的那種。

因為我只是做兼職,公司沒有服裝要求,沒有買很多。
bchuma
|
Uniqlo我今日見到打折!
bchuma
|
Uniqlo我今日見到打折!
haha748494
|
回覆 GCHK 的帖子

滿足日常需要,著得舒服。
JD930
|

褲我買Mothercare/ gennies,或者可以係giordano ladies度比佢改.... 衫我冇特別買孕婦裝,純粹平平地買playlord/ viola etc
GCHK
|
haha748494 發表於 18-12-22 15:52
回覆 GCHK 的帖子

滿足日常需要,著得舒服。

冇錯亞,真係好舒服,我鍾意
我要做媽媽
|
Uniqlo既bra聽我朋友講唔錯