男人對你有意思,係唔會忍得住唔追你?

Timelessyan111
|
一個男人對你有意思,就一定忍唔住接觸同搵你?
有冇人係識左好耐先被男方追?咁樣係咪代表一開始已唔係男方杯茶,之後先慢慢發覺有意思
超級特務
|
Timelessyan111 發表於 18-12-18 22:02
有冇人係識左好耐先被男方追?咁樣係咪代表一開始已唔係男方 ...

日久生蟲
是是但但    發表於 18-12-19 09:57
怪獸青BB
|
唔係個個都會一見鐘情嘅
joetsang
|
我同我老公識左10年先一齊,之前大家都完全冇feel,各有身邊人,但唔知點解10年後的一日忽然撻著咗。
happyty
|
有嘅,慢慢擦出愛火花。
木土土
|
Timelessyan111 發表於 18-12-18 22:02
有冇人係識左好耐先被男方追?咁樣係咪代表一開始已唔係男方 ...

男人對你有意思,就一定忍唔住接觸同搵你!

但幾時突然對你有意思,佢自己都估唔到
流星花丸
|
佢對你有意思,一定會俾你知道,除非對你冇感覺
lovely_princess
|
木土土 發表於 18-12-18 22:33

Yes
littlesister
|
咁有d人係慢熱d都唔出奇
love2talk
|

crystal媽咪
|
唔一定
applering
|
流星花丸 發表於 18-12-18 22:40

applering
|

一個男人對你有意思,就一定忍唔住接觸同搵你
ash_yehyeh
|
咩年代呀,仲用個追...
我覺得用互動呢個詞語正面d

我向來覺得愛情係雙方面,一味靠追,無用
Jane1983
|
唔一定,好多可能。
amyamy123
|
有好多可能喎,有d會慢熱,有d收收埋埋唔敢開口
Yukyuk
|

月老未牽條線

或者

丘比特未射箭

cattz288
|
applering 發表於 18-12-18 22:51
一個男人對你有意思,就一定忍唔住接觸同搵你 ...

起碼要左contact先喇! 無既都係hi&bye
ying_mail
|
流星花丸 發表於 18-12-18 22:40

點様會俾你知道?
有d男人可能玩玩下?!
Poyau
|
不一定