醫護健康

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Kathy20 發表於 18-12-29 18:15
你係點煲?將d花加水焗嚟飲?仲使唔使加其他野?

我通常合歡花+7朵玫瑰花入落茶袋焗15分鐘就ok

Ben2003    發表於 18-12-29 20:13

侯爵府

Kathy20 發表於 18-12-29 18:14
好,等我試下先,thanks!

哈....而家唔興 thanks 人,就算 thanks 人, 都係謝謝或 thanks, 很少多隻字。

幫你諗諗啦。

"試左好耐,萬念俱灰"

這是兩個人的身體整體機能問題,有一方便易用安全的中藥方法可令另一人的身體整體機能保持在良好狀態(我自己用開的方法 ),check 過,只要稍為改動,也適合你用,令你的身體整體機能保持在良好狀態。So 增加成功機會。(最後得唔得就唔敢肯定。)

If you are interest, please PM your email address to me, I will send the method to you after adjustment.

"稍為改動",可能要一、兩星期,要看我的精神狀態,要精神狀態很好時才做到。

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

別墅

DEAHEI 發表於 18-12-29 18:50
我通常合歡花+7朵玫瑰花入落茶袋焗15分鐘就ok

合歡花有咩用?因為我未買過,通呢d花係邊度買?有冇舖頭名參考下?

男爵府

Kathy20 發表於 18-12-30 13:07
合歡花有咩用?因為我未買過,通呢d花係邊度買?有冇舖頭名參考下?

果樣就系禁樣的,我系長沙灣普通買花膠,冬菇地方買,不過其實周圍都有得買的

男爵府

Kathy20 發表於 18-12-30 13:07

合歡花+玫瑰花可以解肝鬱,令個胸冇禁痛

別墅

DEAHEI 發表於 18-12-30 14:08
果樣就系禁樣的,我系長沙灣普通買花膠,冬菇地方買,不過其實周圍都有得買的

...

Ok, 我試下揾揾先,唔該晒

首頁

尾頁

跳至