自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我響mx dress訂左兩件衫,揀左順豐自取貨到付款,岩岩收到佢地出貨email先發現我電話號碼入錯左最後一個字,check單已經到左青衣倉,應該今日就會到自取點,請問有無JM試過淨係提供單號碼或者發貨email證明到件貨係我既都可取貨?
麻煩晒大家

禁止訪問

大宅

wongsamuel 發表於 18-12-19 01:10

謝謝你,我都搵過資料話要寄件方先改到信息,我email左mx dress,希望佢地改得切電話

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

bbbuskellyly 發表於 18-12-19 00:49
我響mx dress訂左兩件衫,揀左順豐自取貨到付款,岩岩收到佢地出貨email先發現我電話號碼入錯左最後一個字 ...

我試過一樣情況,不過,係賣家填錯電話,所以,我一直收唔到收貨訊息。
我打電話俾順豐,講番情況,順豐職員幫我通知賣家更改番電話號碼,事情就解決了。
另外,你想快d就通知埋my dress 叫佢地更正番電話號碼。
過左一陣就收到順豐取貨message.

大宅

clarawuwu 發表於 18-12-19 01:19
我試過一樣情況,不過,係賣家填錯電話,所以,我一直收唔到收貨訊息。
我打電話俾順豐,講番情況,順豐職 ...

我已經email左比my dress,但因為份件應該聽日就到自取點,我驚趕唔切,咁我聽朝都打埋去順豐講左情況先,唔該晒你

大宅

唉,鬼叫自己手指肥,按0字變左9字

首頁

尾頁

跳至