香港小米聖誕網購優惠

lok_sue
|

careycarey
|
我見17-25號買紅米Note 5減$300,但click唔到入去睇詳情,以為呢項已經滿額,擒日買咗Note 5,佢今日先send優惠券減$300
23肥媽媽
|
careycarey 發表於 18-12-21 21:17
我見17-25號買紅米Note 5減$300,但click唔到入去睇詳情,以為呢項已經滿額,擒日買咗Note 5,佢今日先send ...

請問note 5原本有沒有google?可下載whatsapp 嗎?試過買大陸版完全裝唔到,謝謝
careycarey
|
23肥媽媽 發表於 18-12-21 23:05
請問note 5原本有沒有google?可下載whatsapp 嗎?試過買大陸版完全裝唔到,謝謝
...

有google,可用ws
wcpcelia    發表於 18-12-27 17:27
bbainex624
|
謝謝分享
laierping
|
careycarey 發表於 18-12-21 21:17
我見17-25號買紅米Note 5減$300,但click唔到入去睇詳情,以為呢項已經滿額,擒日買咗Note 5,佢今日先send ...

請問減完幾錢?
23肥媽媽
|
careycarey 發表於 18-12-21 23:12
有google,可用ws

唔好意思,是內置google 嗎?佢有部6 ,分別大嗎?
careycarey
|
laierping 發表於 18-12-22 00:26
請問減完幾錢?

$1299
careycarey
|
23肥媽媽 發表於 18-12-22 01:36
唔好意思,是內置google 嗎?佢有部6 ,分別大嗎?

Google內置的,Note 6我冇研究,只係用緊Note 5,冇咩問題,減價再買俾家人。
lyh80115
|
23肥媽媽 發表於 18-12-21 23:05
...

其實大陸版都裝到google,你去啲高手論壇取經。港版就一定乜都唔洗做,已經預裝好google堆apps。

最近同事内地網購小米8,返嚟喺小米應用商店先裝youtube,打開彈出要登錄google賬號,登入後,play store都自動出現咗,之後裝whatsapp及其他google相關apps都無問題。
23肥媽媽
|
lyh80115 發表於 18-12-24 08:45

其實大陸版都裝到google,你去啲高手論壇取經。港版就一 ...

謝謝你,已經買左,等送貨,希望好用,謝謝