自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

幾個月都唔出貨,email 追到最近兩個禮拜失踪唔回。 浪費時間又勞氣。
仲有佢地不慎洩露咗另一個客的資料。
可以點做?
有冇政府機構會處理這些possible欺詐?

水晶宮

decemberain 發表於 18-12-19 09:03
幾個月都唔出貨,email 追到最近兩個禮拜失踪唔回。 浪費時間又勞氣。
可以點做?
...

等、呢間再平再靚都唔敢買、出貨要等、拎貨要等、嚴重影響購物心情

子爵府

上次去佢觀塘個倉又無乜野

男爵府

呢間野出晒名拖貨, 要小心

大宅

decemberain 發表於 18-12-19 09:03
仲有佢地不慎洩露咗另一個客的資料。 ...

呢間野出名慢…有次我諗住幫襯佢買野,我朋友見到我既留言,即時同我講,等得既先好買,如果唔係,你預等幾個月啦。

水晶宮

哩間真係出哂名、連我未買過都知、比個LIKE佢先...BTW,大家唔好再攪到人咁忙啦、咪鬼再幫襯當幫忙!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

真係咁恐怖

伯爵府

呢間真係好平 有幾次都想買

大宅

bnm.com.hk (Facebook page) 都係一樣咁衰,拖好耐先至出貨,Send message跟進幾次都唔肯覆

大宅

O...我仲岩岩落左單TIM..咁我都係唔入數算啦..最怕要等勁耐...

男爵府

回覆樓主:

呢間blacklist 左10世,

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

呢間俾人嘈過好多次

男爵府

vivibabyvivi 發表於 18-12-19 10:05
呢間俾人嘈過好多次

衰在依家都係咁

子爵府

玩具勳章 冬日勳章 畀面勳章

e間出名耐 , 又唔夠人手做野. 佢地好似係一櫃櫃咁運番香港, 如果delay左或太多貨而上唔到預定隻櫃, 要等下一轉船, ed一遲起碼遲2-3星期. 係唔會出聲通知客人.

佢email會覆的, 但要好有耐性, 4-5日後會答你, 貨到叫佢安排快遞, 又係成個星期先寄的. 自己call快遞上去仲煩, 快遞唔可以即去即收 (就算我出快遞前已email通知, 佢幾日後覆左我, 我先正式安排快遞都唔可以即時收件), 要快遞今日黎完放低張快遞單, 第2日先可以上黎取件. 佢同快遞講要即日收件, 要等幾個鐘. 我好不滿e個安排. (有時我搵係果邊返工的朋友幫我收件, 朋友話有鬼好多人平日上去收件咩, 都唔明點解好似留難d快遞咁, 唔比人地即日攞走)

同佢買野真係要好有耐性, 唔等用先得.

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

間嘢衰到核爆, 中過伏後用幾個月買一隻杯後即blacklist

一陣又會有d人出嚟話如果件貨你唔等用, 等下無妨, 我真係唔明為平十元八塊(都唔知有冇)等三幾個月仲要嘥長時間上去拎/或俾錢搵順豐去拎係咩玩法

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

點止依間,有間bnm都係

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

回覆樓主:

講親呢間野,
總會有人講唔趕既、肯等既就冇問題

男爵府

babyhoi 發表於 18-12-19 11:02
講親呢間野,
總會有人講唔趕既、肯等既就冇問題

依家等咗5個月,不能這樣浪費時間不斷追

大宅

里間舖如果要評分我會比-100分佢,已經唔想再講佢。

別墅

stevewoo 發表於 18-12-19 09:54
bnm.com.hk (Facebook page) 都係一樣咁衰,拖好耐先至出貨,Send message跟進幾次都唔肯覆
...

無錯,我10月訂左,到尋日問有貨未,佢先答我要upload 入數紙,我問點解唔早講,佢解釋話電腦近期發生問題,我話10月已出order,電腦壞都係近來事,我申請cancel order算,又睇佢幾時睇msg 同退錢,好彩件貨唔係貴

首頁

尾頁

跳至