網購天地

跳至
[淘寶] 天貓積分

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

請問各位係咪一定要裝天貓個app先可以買嘢扣天貓積分?天貓積分其實係咪好似淘金幣咁買嘢當錢扣?謝謝

大宅

wyl 發表於 18-12-19 09:47
請問各位係咪一定要裝天貓個app先可以買嘢扣天貓積分?天貓積分其實係咪好似淘金幣咁買嘢當錢扣?謝謝 ...

我不記得有冇得扣積分,但這d積分可以換來做紅包。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

lilybeatrice 發表於 18-12-19 14:09
我不記得有冇得扣積分,但這d積分可以換來做紅包。
紅包係淨係雙11雙12用定係平時買嘢都可以用? 謝謝

大宅

wyl 發表於 18-12-19 14:11
紅包係淨係雙11雙12用定係平時買嘢都可以用? 謝謝

我見平時都有,50分換0.5,但要儲滿3元才可換紅包。

珍珠宮

lilybeatrice 發表於 18-12-19 14:13
我見平時都有,50分換0.5,但要儲滿3元才可換紅包。
請問喺邊度換紅包?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 wyl 的帖子

天貓app首頁"積分兌紅包"

珍珠宮

b52 發表於 18-12-19 19:26
回覆 wyl 的帖子

天貓app首頁"積分兌紅包"
Thanks, 咁即係一定要裝天貓app先換到.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 wyl 的帖子

唔知有無其它方法,
因為我只係知道呢個方法...

wyl    發表於 18-12-20 11:03

子爵府

b52 發表於 18-12-20 10:15
回覆 wyl 的帖子

唔知有無其它方法,

用一淘可以200分换2元红包

伯爵府

BK Milk勳章

wyl 發表於 18-12-19 09:47
請問各位係咪一定要裝天貓個app先可以買嘢扣天貓積分?天貓積分其實係咪好似淘金幣咁買嘢當錢扣?謝謝 ...

500分換5元卷,總之天貓店就減得,每單用-張,不限銀碼,要去兌換左先,不用装天貓app

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

電腦版, 天貓店有時啲產品價錢的右上角寫住去括卷, 就係200元兌二元, 七天內要用。好似以下咁。
https://detail.tmall.com/item.ht ... &_u=tk8g5sd5886
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

首頁

尾頁

跳至