曬命帖 - 我的父親大人

miffyumiffy
|
chingmon 發表於 18-12-19 10:02
你老公&仔有個好榜樣

我阿爸本事,有承擔,顧家,善良,脾氣好,又搵到錢, 要比,我諗我家兩男子車尾燈都望唔到

佢仲要高高瘦瘦皮膚白雪雪,我咁鬼白都係遺傳自佢,佢後生都可能算一個靚仔
blackberry
|

hhz
|
恭喜,好羡慕

LOVE074
|
好幸福呀~~~
Jane1983
|
樓主好幸福。
大力大力
|
miffyumiffy 發表於 18-12-19 09:58
我成世人都是普普通通, 冇咩好過人, 唯一我有個好好嘅爸爸,有個溫暖嘅家

琴晚冬至食飯, 我放下午早啲 ...

真係唔抵得妳,妳晒無人插,我晒班鐵粉定追住我咬 ~

其實一家和睦幸福,小朋友看在眼裡,長大了也會學到以後怎樣對待照顧自已家人~

恭喜妳有個好爸爸~
luckybaby2011
|
miffyumiffy 發表於 18-12-19 09:58
我成世人都是普普通通, 冇咩好過人, 唯一我有個好好嘅爸爸,有個溫暖嘅家

好幸福、爸爸和媽媽的愛是不同的
natnat_tsang
|

有對好父母真係好幸福... 希望樓主可以幸福落去....

kcimum
|
好幸福啊
miffyumiffy
|
大力大力 發表於 18-12-19 11:21

真係唔抵得妳,妳晒無人插,我晒班鐵粉定追住我咬 ~ :hap ...

插我我唔睇唔回唔理唔嬲唔上心

你都唔洗理變態閒人, 自己生活得幸福自在就夠
cattz288
|
miffyumiffy 發表於 18-12-19 10:33

我阿爸本事,有承擔,顧家,善良,脾氣好,又搵到錢, ...

Lopopo
|

幸福
oopp2008
|
好幸福啊,好好孝順爸爸!
是是但但
|
你媽咪同你, 都好幸福!!!
你老公就慘D, 有比較, 不過,亦可以話有「目標」。
無話可說
|
幸福呀 我爸爸都係咁,盡心盡力為屋企,可惜幾年前已經不在人世了!辛苦多年,都無咩享福就突然間走
hellohelloruby
|
回覆 miffyumiffy 的帖子

你爸爸好好
Reema
|

我的好爸爸也是
jpwy    發表於 18-12-20 20:01
whywhite22
|
你同你媽咪都係幸福小女人
miffyumiffy
|
無話可說 發表於 18-12-19 11:32
幸福呀 我爸爸都係咁,盡心盡力為屋企,可惜幾年前已經不在人世了!辛苦多年,都無咩享福就突然間走 ...

我父母年紀大都開始多病痛, 我有時都好擔心,好在住得算近, 有咩事即刻標落去幫手, 希望佢地健健康康,長命百歲
c60300
|

好幸福