大家有冇睇RunningMan黎香港個集

星洲炒米
|
petitsomeone
|
未睇。
睇下先
星洲炒米
|
petitsomeone 發表於 18-12-19 10:21
未睇。
睇下先

麵, 全部都係麵

tsung    發表於 18-12-19 11:25
Tracy221
|
有呀, 係香港邊會有人介紹牛排架!
小草
|
呢個任務明玩佢地~
Tracy221
|
好期待下期搵發哥, 我已經好耐冇睇running man, 今期好好睇!
星洲炒米
|
Tracy221 發表於 18-12-19 10:32
有呀, 係香港邊會有人介紹牛排架!

但唔明點解介紹台灣牛肉麵?

cbeyond
|
running麵
星洲炒米
|
Tracy221 發表於 18-12-19 10:42
好期待下期搵發哥, 我已經好耐冇睇running man, 今期好好睇!

上校車
|
隨口問是但一個香港人, 都會第一時間諗起係雲吞麵魚蛋粉乾炒牛河, 問100個都唔會有人介紹佢去扒房食牛扒
Catchan0306
|
好搞笑
星洲炒米
|
上校車 發表於 18-12-19 10:58
隨口問是但一個香港人, 都會第一時間諗起係雲吞麵魚蛋粉乾炒牛河, 問100個都唔會有人介紹佢去扒房食牛扒
...

或者介紹點心

NanaPig
|
最好笑係佢哋諗住坐的士遠離麵街,行咗一陣先叫的士司機推介以為冇死,點知又返番去。
司機唔知係咪玩嘢,人哋明明喺嗰邊上車又車番人哋返去
李露眉
|
點會介紹牛扒,..
話介紹牛扒果個一定唔係香港人,

但的士番去個間真係好好笑.
clarawuwu
|
上次去沖繩個集,又係輪迴食拉麵,好好笑。
日本成
|
其實係香港唔會有人介紹食牛扒,仲要夜媽媽無點心食,梗係叫你食麵啦 我老公話唔叫你食揚州炒飯已經偷笑
caryfox
|
clarawuwu 發表於 18-12-19 11:19
上次去沖繩個集,又係輪迴食拉麵,好好笑。

仲要係一間蕎麥店,一間拉麵店,不停回轉。
星洲炒米
|
NanaPig 發表於 18-12-19 11:09
最好笑係佢哋諗住坐的士遠離麵街,行咗一陣先叫的士司機推介以為冇死,點知又返番去。
司機唔知係 ...

仲要同一間, 呢度笑到收唔到聲

cholewong29
|
感覺好假好似做媒咁
小職員
|
星洲炒米 發表於 18-12-19 10:12
輪迴食麵好搞笑

請問係邊一集?