未夠3個月,已守唔住..

李露眉
|
想KEEP 到3個月後講,但其實有D 精明,FD 或親戚,
見你食唔到SUSHI
就已經知道你有左.........

如果係你,你地認唔認?
我就認左, 因為無謂扼.

kakakwok716
|
有人問我會講,開心事
kmyee
|
李露眉 發表於 18-12-19 11:20
見你食唔到SUSHI

我一有左已經忍吾住,好多人都知。(emoji)佢問得你笑一笑當答左羅~吾洗咁界意。咁開心都吾知點忍住吾講~哈
kaikai620
|
M到咪唔食生冷野囉(emoji)
freshrose
|
我到生左先同人講
jamboo_ash
|
見你食唔到SUSHI

熟既朋友都講左.....
學你話齋一聽到你話唔食生野
其實大部份都估到

無專登公佈/周圍同人講
但係有人問我會承認
Sweetbabymom
|
人地估到咪由佢地囉
vclk
|
我唔會直接講話有
會間接性講
Nbs
|
我 7 週時悶悶地食少左野,我 d 同事已經估到,我照認啦
lovebobo
|
freshrose 發表於 18-12-19 12:27
我到生左先同人講

我都係,仲俾人話咁秘密
freshrose
|
回覆 lovebobo 的帖子

其實我覺得無必要話人知, 呢D 係自己事, 唔駛公佈天下, 我除左我父母, 我妹, 老細之外, 我係無親口同人講過我大肚
Carmen8080
|
見你食唔到SUSHI

我有左8星期都差唔多知曬身邊啲朋友

其實唔洗咁迷信嘅 嗰b係你就係你 緣份黎 順其自然啦
我要做媽媽
|
如果有人問我 我都會講架,又唔系咩見唔得人既事
黃家三少奶
|
家人, 閏密, 上司同最FD果D同事會講, 其他問就答有, 其他人冇見果D到生之後就FB公怖, 佢地都好突然

kittykit622
|
見你食唔到SUSHI

我五週已經講
KarenC
|
我會話遲啲講,佢應該get到,醒目就唔會再追問
newspaperhang
|
人地估到咪認,唔主動講
bchuma
|
見你食唔到SUSHI

認米認咯 有乜問題⋯⋯
bchuma
|
Sweetbabymom 發表於 18-12-19 13:20
人地估到咪由佢地囉

係咯
FifiYeung_FB
|
見你食唔到SUSHI

飲水同茶都分到。。。。我都係未夠3個月有人問先講