點解BxoEm同AQ咁似嘅...?

mumamy
|
果日行街行開實惠睇緊消毒噴霧
見近排小朋友病左 諗住買支野返去清潔下殺下菌
最後買左BxoEm 返到屋企用完
發覺佢同我之前用過果支AQ好似
究竟佢地兩支野有咩分別? 點解咁似嘅?
RiteMi
|
我都覺得佢地2支好似...用法, 包裝, 連個味都好似...有無話邊個先系正版?
meko123
|
記得好耐之前睇過個報導話係AQ攞左人地舊公司個專利黎賣,同埋佢依家D證明都係大陸D廠既證明,所以我都無用佢LA依家
Catchan0306
|
Poyau
|
似家電咁 同廠貼牌?
mumamy
|
meko123 發表於 18-12-19 14:04
記得好耐之前睇過個報導話係AQ攞左人地舊公司個專利黎賣,同埋佢依家D證明都係大陸D廠既證明,所以我都無用 ...
咁姐係BxoEm先係原裝正版?
不過就算係有大陸廠證明都無用啦 大陸啲野信得過咩?

gigi19810326
|
我一向係用開bio em
佢地兩個嘅關係,好似話係類似三哥譚仔同譚仔 嘅分別

我偏向相信bio em,至少佢從來唔賣廣告,唔做宣傳
babyco
|
去bio em個fb ,佢有條片講佢同xx既分別
kmbb519
|
mumamy 發表於 18-12-19 11:21

請問邊度買 bioem?
我用緊aq 同 shield v , 都想試下第款
小草王道
|
mumamy 發表於 18-12-19 11:21

我用B字頭

用前做過資料蒐集,A字頭無證明文件。

拖左一輪先拎到證明文件
mamababypapa
|
mumamy 發表於 18-12-21 12:04
咁姐係BxoEm先係原裝正版?
不過就算係有大陸廠證明都無用啦 大陸啲野信得過咩?
我記得Bxoem係有香港幾間大學既證書證明, 感覺上好似好d, 安全d, 起碼係香港證明呀嘛
meko~
|
既然甘上下,邊款平D
|
Poyau 發表於 18-12-19 15:19
似家電咁 同廠貼牌?

我諗唔係, AQ 好似直情係唔同廠架
|
meko~ 發表於 18-12-24 11:59
既然甘上下,邊款平D

都差唔多架好似, bxoem 平少少咁
但有冇保證緊要d 既
Poyau
|
mamababypapa 發表於 19-1-3 17:10
我諗唔係, AQ 好似直情係唔同廠架

好似係同根生

https://m.facebook.com/AQbiosanitizer/posts/639090322767863
CMPCTLR0920
|
之前用AQ, 之後用改用Bioem, 感覺有香港驗証安心一點.
leobabyissmart
|
我仲用緊aq添
Rainy
|
B字頭有左好耐, A字好似係抄人, 定係舊人出來搞卦, 我偏向B字
願我能
|
其實係咪用黎噴空氣?
咁噴完但人地再打多個乞痴,咁咪又要再噴?
BlessBeatitudes
|
請問除左實感, 邊度有得買?