自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

老老實實, 唔靚....

Poyau    發表於 18-12-19 15:18

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

真心覺得唔靚

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

背影真係唔似佢
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

2024勳章

baby_yee 發表於 18-12-19 11:44
聽左佢講個段自白, 聽得出有下過苦功既, 或者會去睇

阿Sa做戲好過阿嬌

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

佢個背真係毫無美感
型態好怪

水晶宮

hashtag影視迷勳章

好似男人

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

替身來的嗎? 似係逹哥個背脊

大宅

開心吸收勳章

Fion710 發表於 18-12-19 11:59
男主角是誰?

吳慷仁,即係下一站幸福個花拓也

tansyneko    發表於 18-12-19 13:04

大宅

回覆樓主:

雖然唔期待佢有演技,但佢呢個大膽演出應該唔係淨係指全裸露背,而係演出自慰,況且唔係拍av,唔駛個背靚

子爵府

blackberry 發表於 18-12-19 12:16
替身來的嗎? 似係逹哥個背脊

我以為達哥,成個男人咁

blackberry    發表於 18-12-19 12:41

侯爵府

開心吸收勳章

阿SA 都做左1X年, 今時今日拍戲裸露鏡頭已經吾係咩新鮮事, 咁都仲係買點

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小花頭 發表於 18-12-19 12:26
雖然唔期待佢有演技,但佢呢個大膽演出應該唔係淨係指全裸露背,而係演出自慰,況且唔係拍av,唔駛個背靚
...
重點係自慰

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

估唔到佢個背脊成個男人咁, 我以為佢係纖瘦少女型

點解次次都要憑呢類角色嚟突破"演技"??

複式洋房

個背脊怪怪的。

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

突破演出, 同突破演技係兩回事

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

我以為係男人扮

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 FTR603 的帖子