銀聯雲閃付

miriamfans
|
有無人係意樂用過? 可以減到$20嗎? Thx~

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
lizayu
|
差不多每日早餐或下午茶都去意樂,每次都可減20元
paramount1980
|
Cafe 100% doesn't have this discount.
miriamfans
|
lizayu 發表於 18-12-19 12:46

請問你邊間分店
lyh80115
|
我喺Itamama、太興都有減20呀。

另外有啲餐廳有半價,最多100減50:
http://www.unionpayintl.com/hk/promotion/tcm/index.shtml

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
lizayu
|
回覆 miriamfans 的帖子

青衣長發商場
wcpcelia    發表於 18-12-28 12:07
09daisydaisy
|

每日可用?天天都可以减?
CHLHT
|
係咪只是每間舖頭都可以用日一或兩次付款有優惠?
agee
|

見佢個apps 例如意樂某些分店先用得, 以為全線添
flora
|
Thx
apm5
|
有冇人可以教我,登記新卡6位sms驗證碼入極都話吾得
lizayu
|
回覆 09daisydaisy 的帖子

意樂,每張咭可用一次,如登記三張咭,每天可用三次。
ipmrs    發表於 18-12-20 09:31
rolandbb
|
apm5 發表於 18-12-20 08:37

今早綁卡都係入咗無數次6位SMS 驗證碼都唔得

shun282
|
回覆 miriamfans 的帖子

睇番條款,原來意樂、韓樂、百份百、漁樂唔係間間用到
jcstai
|
幫推, 我都係一樣

tsung
|

lyh80115
|

可能系統short咗,晏啲再試。
BC2001
|
lyh80115 發表於 18-12-20 11:11
可能系統short咗,晏啲再試。

中國銀行都唔係張張銀聯可以綁定,我都有張係625036(Good Day)開頭果張係未支援架。
flora
|
BC2001 發表於 18-12-20 12:33
中國銀行都唔係張張銀聯可以綁定,我都有張係625036(Good Day)開頭果張係未支援架。
...

中銀中企卡或aeon銀聯得唔得?
apm5
|
BC2001 發表於 18-12-20 12:33
...

我張安信,但佢又認到張卡,識顯示到張卡個樣