比c6煩死我

嵐嵐喵1234
|
1-2年前我1家同我朋友一齊旅行, c6同我朋友反哂面, 我都知係朋友麻煩, 返到香港c6越諗越激氣打幾十個whatsapp罵朋友, 罵左成個星期, 之後年幾無聯絡。呢半年見番本來相安無事, c6又挑起條根叫佢一齊旅行, 朋友梗係直接say no, 佢又嬲過, 又話我果時唔幫佢一齊罵, 話我唔係企佢果邊
tkop
|
嵐嵐喵1234 發表於 18-12-19 12:46
1-2年前我1家同我朋友一齊旅行, c6同我朋友反哂面, 我都知係朋友麻煩, 返到香港c6越諗越激氣打幾十個whatsa ...

咁边个啱
o_____o
|
你C6冇野搵野黎搞,去得唔開心鬧完人又叫人去旅行,比我都say no啦
yurijm
|
Jm唔好介意
男人來講都幾難頂
唔識將心比心?
就算有錯,當初幾十個電話打來鬧(你老公應該有講粗口),仲點會唔徹底反面?

而家又興起搵同一個人去旅行?
既然而家又 [ 包容 ] 到,係咪反證當年旅行果單係小事?

我勸jm你都係唔好出聲了
你今日順老公意撐完,將來好有可能又被老公話
choc_choc
|
男人身女人心,最惡頂
BGCOME08
|
你老公乜事呀?小氣到一個點。

就算朋友再錯,正常人都唔會whatsapp幾十次去鬧人一個成期啦。之後又再撩人去旅行?人格分裂?
mameme
|
因乜事去到咁無風度呀?
ninjarabbit
|
你老公

你要好好珍惜你朋友,俾你老公炸爆whatsspp鬧足一星期,過左冷河仲可以再見亦是朋友。俾着我一早買你老公怕,遠遠見到掉頭走啦!
SUMSUM_88
|
你C6心態好奇怪,當年幾十個WhatsApp鬧人,即係大家去旅行唔夾,點解而家又叫你朋友去旅行
超級特務
|
咩原因都接受唔到一個男人鬧足人地一個星期
寧願佢打一身
tansyneko
|
你老公咁搞笑?咁都仲要叫人再一起旅行?
木土土
|
嵐嵐喵1234 發表於 18-12-19 12:46
1-2年前我1家同我朋友一齊旅行, c6同我朋友反哂面, 我都知係朋友麻煩, 返到香港c6越諗越激氣打幾十個whatsa ...

你老公完全係八婆性格,比我摌到佢飛起
唔好煩我
|
你c6係咪有問題
李豆豆
|
鬧足人一星期,咩男人黎架...
nganc9
|
你c6屎忽痕呀?
Poyau
|
突然既往不咎叫人一齊去旅行
嵐嵐喵1234
|
我都知我朋友係麻麻煩煩, 但去旅行佢又幫手睇我囡, 一齊訓一間房share房租, 大家都有著數, 佢又唔係大姦大惡, 係衰食野食得耐, 唔識路行左去要週圍搵佢+少少小姐脾氣。
我c6咁罵佢, 佢一句都無覆佢, 第1時間係問我有無事, 驚我比人罵埋一分。
隔成年再見朋友都客客氣氣, 驚又撻著佢, 我覺得呢個朋友都算係咁。
終極熊貓
|
嵐嵐喵1234 發表於 18-12-19 14:00
我都知我朋友係麻麻煩煩, 但去旅行佢又幫手睇我囡, 一齊訓一間房share房租, 大家都有著數, 佢又唔係大姦大 ...

你所講朋友嘅不是之處
輕微過輕微 。。。
chillimom
|
你老公真的是萬中無一咁奇特嘅男人
超級特務
|
嵐嵐喵1234 發表於 18-12-19 14:00
我都知我朋友係麻麻煩煩, 但去旅行佢又幫手睇我囡, 一齊訓一間房share房租, 大家都有著數, 佢又唔係大姦大 ...

你真係要好好珍惜呢個朋友
同你一家share房,幫手湊仔,99都未必得。