念珠菌煩惱

kobiyu
|
經常被念珠菌困擾 好返又再復發 一個月一次
最近朋友推介左隻益生菌比我 食左半年
已經沒有再反發過 大家有興趣可以pm我
amj
|
kobiyu 發表於 18-12-19 14:06
經常被念珠菌困擾 好返又再復發 一個月一次
最近朋友推介左隻益生菌比我 食左半年
已經沒有再反發過 大家 ...

pm
eeyycc
|
kobiyu 發表於 18-12-19 14:06
經常被念珠菌困擾 好返又再復發 一個月一次
最近朋友推介左隻益生菌比我 食左半年
已經沒有再反發過 大家 ...

Pm
200yan
|
kobiyu 發表於 18-12-19 14:06
經常被念珠菌困擾 好返又再復發 一個月一次
最近朋友推介左隻益生菌比我 食左半年
已經沒有再反發過 大家 ...

pm
李寶兒
|
kobiyu 發表於 18-12-19 14:06
經常被念珠菌困擾 好返又再復發 一個月一次
最近朋友推介左隻益生菌比我 食左半年
已經沒有再反發過 大家 ...

PM 唔該曬
窮媽媽
|
kobiyu 發表於 18-12-19 14:06
經常被念珠菌困擾 好返又再復發 一個月一次
最近朋友推介左隻益生菌比我 食左半年
已經沒有再反發過 大家 ...

pm
jobe222
|
kobiyu 發表於 18-12-19 14:06
經常被念珠菌困擾 好返又再復發 一個月一次
最近朋友推介左隻益生菌比我 食左半年
已經沒有再反發過 大家 ...

Pm 🙏🙏
Breadkan23
|
kobiyu 發表於 18-12-19 14:06
經常被念珠菌困擾 好返又再復發 一個月一次
最近朋友推介左隻益生菌比我 食左半年
已經沒有再反發過 大家 ...

邊隻呀?謝謝介紹、我都有呢個煩惱
C9313
|
kobiyu 發表於 18-12-19 14:06
經常被念珠菌困擾 好返又再復發 一個月一次
最近朋友推介左隻益生菌比我 食左半年
已經沒有再反發過 大家 ...

請PM,謝謝
Phyllischong
|
kobiyu 發表於 18-12-19 14:06
經常被念珠菌困擾 好返又再復發 一個月一次
最近朋友推介左隻益生菌比我 食左半年
已經沒有再反發過 大家 ...

Pm pls
Mankkkkk
|
Pm
Powered by Baby Kingdom

隨時隨地瀏覽及討論更多親子話題

開啟親子王國 App
繼續瀏覽