有冇屯門媽媽入嚟傾下計

bobogarry
|
如題
NatalieTY
|
bobogarry 發表於 18-12-19 14:17
如題

zealotip
|
我係屯門爸爸.. 都可以傾既..
bobogarry
|
Halo~ 你地囝囡幾大? 讀書未?有有心儀學校? 我囝囝18個月...唔讀N...返playgroup..等返K1
NatalieTY
|
bobogarry 發表於 18-12-21 11:40
Halo~ 你地囝囡幾大? 讀書未?有有心儀學校? 我囝囝18個月...唔讀N...返playgroup..等返K1
...

我仔讀緊N班
zealotip
|
...

下個月歲半嘞,時間過得真快,嚟緊讀N 班
Eunicechu
|
zealotip 發表於 18-12-22 22:10
下個月歲半嘞,時間過得真快,嚟緊讀N 班

同我仔一樣
zealotip
|
Eunicechu 發表於 18-12-26 01:14
同我仔一樣

依家越嚟越曳,越嚟越大力
Eunicechu
|
zealotip 發表於 18-12-26 01:19
依家越嚟越曳,越嚟越大力

完曬n班interview,但又要諗讀邊間?sunkids同新一代評價點㗎?
zealotip
|
Eunicechu 發表於 18-12-26 15:10
完曬n班interview,但又要諗讀邊間?sunkids同新一代評價點㗎?

啟思收左,唔唸咁多了,近近地就算,想佢開開心心過童年
hildaleung1202
|
Eunicechu 發表於 18-12-26 15:10

我都未有offer係手,你小朋友好犀利
Eunicechu
|
hildaleung1202 發表於 18-12-28 00:36
我都未有offer係手,你小朋友好犀利

好彩啫,初初仲驚唔係大B好難收。。一心等waiting
wailam18
|
bobogarry 發表於 18-12-19 14:17
如題

我仔啱啱兩歲,啟思收左出年讀n班,都係想佢有快樂童年
conniebebe
|
...

Same,6月bb,只反pg唔反n
suki_suki_suki
|
zealotip 發表於 18-12-27 12:48
啟思收左,唔唸咁多了,近近地就算,想佢開開心心過童年

啟思都收左我個女,你係上午定下午班?
zealotip
|
suki_suki_suki 發表於 19-1-3 11:12
啟思都收左我個女,你係上午定下午班?

下午,想轉番上午
suki_suki_suki
|
zealotip 發表於 19-1-3 12:14
下午,想轉番上午

我都係下午班。
bobogarry
|
conniebebe 發表於 18-12-30 22:17
Same,6月bb,只反pg唔反n

咁你返邊間pg?
MonsterGary
|
NatalieTY 發表於 18-12-21 14:54
我仔讀緊N班

我個仔都係讀緊長全日N班,中B,返咗4個月,自理能力好好多。叫佢收碗收碟入廚房無難度。
NatalieTY
|
MonsterGary 發表於 19-1-14 18:32
我個仔都係讀緊長全日N班,中B,返咗4個月,自理能力好好多。叫佢收碗收碟入廚房無難度。
...